PINKOVE ZVEZDE: Jovana i Marina oduševile žiri i prošle dalje

235

Screenshot_6_800x423

Djevojke su večeras otvorile novu emisiju Pinkovih zvezda , direktno u dalji tok takmičenja su prošle Jovana Milanović i Marina Moconja.

Jovana Milanović je izvela pjesmu “Ne dam ovo malo duše”, ti si se uklopila, tu taj kraj si malo produžila pa si ušla u strofu, ali duše je bilo na pretek, svaka čast, rekla je Zorica. Dušo, bilo je odlično. Da li je preglumljeno, malo više vibrata, ali donijela si sa puno duše pjesmu, dodao je Bora. Žiri ni Milan nisu bili upoznati da je ovo pjesma Zorice Brunclik. Nemam ja problem da priznam nešto što ne znam, izvinjavam se, stvarno nisam znala, izvinila se Ceca, Zorici jer nije prepoznala izvođača pjesme.

Marina Moconja je izvela pjesmu “Strah od ljubavi” , teška i prava mjera, emocija. Obrati pažnju kolika je prava mjera glume u donošenju pjesme. Ovo je baš mjera kako treba doneti pjesmu. Svaka čast mico, odlična si, rekao je Bora. Marina je otpjevala to fenomenalno. Sviđaju mi se i tvoje improvizacije u pesmi. To govori koliko si talentovana. Imaš širinu u pevanju, nisi jednolična. Svaki tirler je na svom mestu, i ta improvizacija je legla gde treba. Sve u svemu, ti si za mene čista desetka, smatra Ceca.