INTERVJU // Ivana Keković – Smatram da svako treba da bude ono što jeste na sceni, jer to se zaista vidi

444

Na našem portalu smo ugostili Ivanu Keković učesnicu muzičkog takmičenja Pinkove zvezde.

Ivana je za naš portal otkrila kako su tekli njeni prvi koraci u muzici,kako se prijavila na audiciju za Pinkove zvezde i još mnogo toga možete pročitati u nastavku

12188075_434147876778402_3050535447978384949_o

Sudeći prema onom dok te slušamo kada pjevaš, rekli bismo da se već dugo baviš pjevanjem. Da li je to tako?

– Hvala, to je za mene kompliment! Drago mi je da se vidi i čuje moj trud koji sam ulagala sve ove godine. Tačno je da se dugo bavim pevanjem. Sećam se da sam još kao mala, sa nekih devet godina, molila roditelje da me odvedu na takmičenje pevača amatera, gde sam bila najmlađi učesnik. Tako je sve i počelo!

Ti si definitivno postala miljenica publike, to se vidi i po tvom Facebook profilu i usudit ću se reći kako imaš zaista pravu armiju fanova. Kako si osvojila publiku za tako kratak period, da li su možda godine te koje su uticale na to ?

– Mislim da sam bila prirodna i to je, po meni, ono što publika voli. Svakako, godine iskustva mnogo znače, jer nijedan uspeh se ne vidi, ako nema mnogo rada i truda, a za to je potrebno vreme. Smatram da svako treba da bude ono što jeste na sceni, jer to se zaista vidi.

Kako si došla na ideju da se prijaviš na PINKOVE ZVEZDE ?

– Gledala sam prošlu sezonu Pinkovih Zvezda i poželela da se i ja nađem na toj sceni. Jednostavno svideo mi se način na koji je ceo projekat zamišljen i ostvaren. Žiri me je takođe oduševio koliko je bio posvećen svim kandidatima, pa sam imala potrebu da čujem šta oni, kao profesionalci i velike zvezde misle o mom pevanju.

Oduševila si publiku, a i žiri , kakva su tvoja očekivanja na Pinkovim zvezdama ?

– Moja očekivanja?! Hm… Pa , naravno, što bolji plasman. Mada, za mene je uspeh i pojaviti se samo na sceni. Veliki je broj kandidata bio na audiciji, tako da sam ulazak u takmičenje meni mnogo znači. Ne, zanm, videćemo, vreme će pokazati.

Možda je prerano govoriti o tome, no očekuješ li ulazak u finale ?

– Dosta faktora, pored dobrog glasa, igra ulogu od kojeg zavisi dalji plasman. Želim samo da se pokažem najbolje što mogu i da sve prođe kako treba. Naravno, volela bih da se nađem među finalistima, ali trebaće mi puno sreće, rada i truda.

Kako stižeš uskladiti obaveze, snimanje emisija, kako sada reaguje raja iz tvog grada, ali i iz drugih gradova kada te vidi na ulici ?

– Sve se može, kad se nešto voli i hoće. Radim ono što volim i ništa mi nije teško, naprotiv, uživam u svemu. Zaista sam dobila mnogo pozitivnih komentara, što lično, što preko društvenih mreža, da sam se i ja prijatno iznenadila. Puno mi je srce kada vidim da sam ostavila dobar utisak i da se ljudima sviđa ono što radim, jer mi i jesmo tu za njih. Hvala svima koji mi pružaju podršku.

Kakav je osjećaj kada stojiš pred žirijem i čekaš komentare? Da li ti laskaju pohvale, a kako prihvatiš kritike?

– Pomalo nestvaran! Kada se sve završilo, zapitala sam se, da li je to bio san ili java. Velika je čast pevati pred takvim imenima, čuti njihove pohvale, ali i kritike.

Šta misliš postoji li neko od tvojih kolega, takmičara ko bi bio spreman na gotovo sve da se domakne pobjede ?

– Ne znam i ne zalazim u to. Svako radi onako kako misli da treba i da je najbolje.

Da li se pribojavaš ako recimo postaneš prepoznatljivo ime muzičke scene tog svijeta, svijeta šoubiznisa u koji već lagano koračaš ? Ipak, nije to samo mikrofon u ruke i pjevati, to je itekako zanimljivo publici, no mediji bi mogli da se sem tvojih muzičkih kvaliteta zainteresuju i za tvoj privatni život ?

– Razmišljam o tome, ali mislim da čovek samo treba da ostane ono što jeste. Vodim jedan miran život, imam dve predivne devojčice i supruga koji mi pruža podršku u svemu što radim. Svesno sam ušla u sve ovo i potrudiću se da svoj privatni život sačuvam u onoj meri, koliko je to moguće.

Kako je zabavljati publiku u nekom lokalu, da li imas nastupa i gdje te tvoji fanovi mogu uskoro vidjeti ?

– Nastupa ima i uživam u njima. Kada uzmem mikrofon u ruke i počnem da pevam, zaboravim na sve probleme. Reći ću samo još, da mi, pevači, imamo najlepši posao na svetu, jer smo tu uvek da oraspoložimo i uveseljavamo ljude.

Pohvalno je da tvoj grad posjeduje ovako veliki talenat kao što si ti. Da li se smatraš dobrim promotorom svog grada?

– Imam maksimalnu podršku mojih Kuljana i hvala im na tome! A, to, da li sam dobar promoter svog grada, ostaviću drugima da prosude. Nisam ja jedina, naš grad ima mnogo talentovanih ljudi i dece koja žele da ostvare svoje snove i ja im želim svu sreću.

I za kraj poruka za sve naše vjerne čitaoce !

– Prvo bih se zahvalila vama na interesovanju i odvojenom vremenu. Pozvala bih sve vaše čitaoce da prate i gledaju najbolji talent šou Pinkove Zvezde i da nam svima pruže podršku. Živite svoj san! I naravno čitajte e-turneju!

(e-turneja.com)