Počinje druga sezona „Pinkovih Zvezdica“

524

Druga sezona muzičkog takmičenja “Pinkove Zvezdice počinje u petak, 4. septembra u 21 sat.

Ziri Pinkove zvezdice_800x534

Kao i prethodne sezone, dječaci i djevojčice do 15 godina, dobiće priliku da pred petočlanim žirijem Pinkovih Zvezdica pokažu svoj talenat i pokušaju da dostignu, ako ne i prestignu uspjeh svojih vršnjaka koje smo imali prilike da gledamo u veoma uspješnoj sezoni koja se nedavno završila.

Ove godine u popularnom muzičkom showu gledatelji ružičaste televizije mogu očekivati veliki broj talenata iz Bosne i Hercegovine, a već u prvim emisijama očekuju nas nastupi nekoliko talentovanih učesnika Aka_Demije “Pink Panter” koju uspješno vodi Almir Aka Hukelić.

U drugoj sezoni, koja počinje 4. septembra o talentu najmlađih takmičara će odlučivati žiri u starom sastavu: Jelena Tomašević, Hari Mata Hari, Leontina Vukomanović, Milan Stanković i Goca Tržan.

Popularni Hari Varešanović koji je bio član žirija u prvoj sezoni muzičkog takmičenja “Pinkove Zvezdice” i na crvenim stolicama bio u društvu Goce Tržan, Jelene Tomašević, Milana Stankovića i Leontine Vukomanović, odlučio je i da u novoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja ocjenjuje talenat mališana.

Iako su mediji spekulisali da sarajevski pjevač po završetku prve sezone neće moći prihvatiti novi angažman u „Pinkovim Zvezdicama“ zbog mnogo obaveza oko novog albuma, iz produkcije ružičaste televizije kažu da su okončani pregovori sa Harijem koji je na kraju donio pozitivnu odluku.

Ne propustite da 4. septembra od 21 sat budete uz kanal televizije Pink BH i pratite najspektakularniji i najgledaniji muzički šou na našim prostorima.