Otkrivamo kako je izbio rat između Kristijana i Lepomira

1008

Rat između Kristijana Golubovića i Lepomira Bakića nije izbio na Farmi već godinu dana ranije. Sve detalje otkriva Kristijanova najbolja drugarica , Biljana Lukan.

Kristijan-Lepomir-620x350

Naime godinu dana ranije jedan od prijatelja Kristijana Golubovića ga ja pozvao i tražio pomoć da riješi problem sa izvjesnom Majom , koja je bila dobra drugarica Lepomira Bakića.

Kristijan je pritekao u pomoć prijatelju ali ne na nasilan način već sve pravnim putem , ali dotična Maja je odmah u pomoć pozvala Lepomira koji je pozvao dodatnu pomoć iz policije. Kristijan je pravnim putem uspio da pomogne prijatelju i vrati mu svu imovinu.

Ali Lepomir se ne smiruje , nego nastavlja da koristi svoju poziciju i uz to još prijeti. Kristijana na kraju niko nije uhapsio a Bakić je dobio otkaz jer je uhvaćen u striptiz klubu.

Bakić je sam sebi kriv što je dobio otkaz, niko mu nije kriv što je išao na party kod trandži, kada je dobio otkaz molio je Kristijana da ga ne udara jer bez značke više nema moći. Kristijan je to sirokogrudno prihvatio. – završava Biljana Lukan.