ORUŽANA PLJAČKA U SRED BIJELA DANA: Pištoljima na Dada Polumentu

506

Slučajni prolaznici su bili u šoku a nekoliko starijih gospođa je počelo na glas da zapomaže, kada su momci sa crnim fantomkama presreli džip popularnog pjevača Dada Polumente!

unnamed

Sve je izgledalo kao zastrašujuća scena iz nekog akcionog filma, a pljačka se nastavila tako što su iz zatamljenih automobila iskočila četvorica nabildovanih gorostasa i uperili pištolj u pjevačovu glavu!

– Sve se odigravalo munjevitom brzinom i kao pod nečijom dirigentskom palicom! Bukvalno sam se i ja uhvatio za mobilni telefon da zovem policiju, ali onda sam pet metara dalje vidio postavljene kamere i da je u pitanju samo snimanje!

Tek tada sam odahnuo i shvatio da zapravo neće biti žrtava i da je pljačka iscenirana. – kaže Beograđanin koji se zatekao na lokaciji snimanja Dadovog novog spota za duetsku pjesmu sa sve popularnijim hip-hoperom Rastom.

– Verujte mi da se ni ja nisam nadao da će rad na ovim kadrovima biti ovoliko vjerodostojan! Realan do bola! Prije svega žao mi je nekoliko bakica koje su se potresle u prvim momentima, no lično sam im se izvinio zbog stresa i vodio ih na kolače čim je set završen – prepričava Polumenta kroz smijeh i dodaje – Duetska pjesma pod nazivom “Balkan” koju sam upravo snimio sa Rastom je nešto novo u mom muzičkom opusu. Drugačije je, nova energija, nova krv a opet je to stari Dado koji samo prati prestižne svetske trendove. Nadam se da će publika uživati u novom ritmu.

Inače, valja napomenuti da osim malo stresa koji je priredio prolaznicima Dado je odlično prošao, jer je Rasta zbog ovog snimanja dobio dvije prekršajne prijave a čak i jednom priveden zbog narušavanja javnog reda i mira. Nadamo se da će pjesma biti veliki hit i bombastična koliko i sam spot, ili barem koliko samo snimanje!