O ovome samoprozvana „pjevačica“ Nataša Maza laže, kako bi dobila malo medijske pažnje!

724

69264_mau09_af

Vijest koja je potresla javnost poslednjih par dana je priča da se pjevačici Nataši Mazi udvarao učesnik „Farme“ Lepomir Bakić.Kako svaka priča ima dvije strane, PR tim Lepomira Bakića, obzirom da se on trenutno nalazi na „Farmi“ i ne može davati izjave, je reagovao na ovu priču, za koju tvrde da je nameštena.

Njihovo obavještenje Vam prenosimo u celosti, a vjerujemo da će i Lepomir, kada izađe sa „Farme“ o ovom „događaju“ imati što šta da keže:

Nataša Maza samozvana “pjevačica“,koja je u medijima do sada vodila rat sa svim trenutno aktuelnim VIPovcima, svoje mjesto na estradnom nebu ne gradi pomoću pevanja i promocije svojih pesama, nego po pljuvanju ljudi zarad svog ličnog marketinga.U razgovoru sa brojnim novinarima tabloida, imamo izoštrenu sliku osobe koja je molila da se njeno ime nadje u novinama, te je za te usluge vrlo često nudila i novac.

Priča se odnosi na prozivke naših popularnih pjevačica uz izjavu da je 90% estrade pod velom prostitucije, nakon toga udarila je i na Ružicu Veljković, inače učesnicu rialiti programa “Parovi”.
Uvredama je postigla nešto malo u ovom marketinškom delu njene karijere i to sama, jer kako je izjavila za PR-a nema novca.

Kamen spoticanja prve transeksualne „pjevačice“ bio je PR tim našeg najpoznatijeg fitnes trenera i prvaka svijeta u bodibildingu Lepomira Bakića, kada je izjavom da je maltretirao porukama i ponudom za seks, pokušala da ubere još malo cvijeća iz estradne bašte. Nakon objave teksta sa lažnim prepiskama žustro je reagovao i PR tim Lepomira Bakića.

lepomir-bakic-4-670x997

Shvatamo mi i nju, jer kada osoba ima prihički poremećaj da bude slavna i ne obazire se na to koga gazi, da li mrava ili slona, mi dolazimo u iskušenje da joj zapalimo sveću za sreću i zdravlje.Jednostavno sažaljevamo činjenicu da nekoga ukopavaš, a on nemoćan, jer trenutno ne može lično da daje izjave.U ovom slučaju naišla je na začkoljicu, ispitali smo i saznali činjenice koje na sudu mogu da otvore i neke nove teme, njenog „posla“ u slobodno vrijeme.

Kroz tekst ne samo da je uvredila jednog šampiona, ne bi joj on ni dao na značaju, nego je uvredila cijelu transrodnu zajednicu tako što ih je nazvala kompletno: „Osobama koje rade za pare“. – izjavio je Pr tim Lepomira Bakića.

U toku jučerašnjeg dana zvanično obavještenje za javnost PR tima Lepomira Bakića, prenjela je i njegova oficialna stranica:

“U cilju borbe za slavom, neshvacena od okoline, kako zbog izgleda tako i zbog seksualnog statusa, Natasa Maza koja sebe naziva “pjevačicom”, iznijela je niz neistina na adresu Lepomira Bakica.Prepisku koju je poslala svim medijima vidjela je kao dobar prolaz u svijet show bizz-a na cijem je nebu godinama htjela da zasija (cak i dok je u gacama umjesto “Maze” imala “Lunju”).Videvsi to kao dobar “zalogaj” Lunja je napravila profil sa slikom Lepomira Bakića i sama sebi slala prepisku da bi na kraju slikala i poslala medijima. Razlog ovog dijela poznat je svima koji ovu osobu poznaju. Lepomir Bakic je prije ulaska na Farmu deaktivirao profil (prepiska koja je “upucena” “pevacici” stigla je preko mesindžera gdje je upisano LEPOMIR BAKIC…) a pravi naziv njegovog fb profila je LEPOMIR BAKIC PRIVATNI PROFIL. Obzirom da se radi o organizovanom pljuvanju na cast i rad gospodina Bakića, ove insinuacije , sada vec gospodja Maza dokazaće na sudu.”