Potpuno neočekivano: Umjesto Zorice Brunclik u žiriju ,,Zvezda Granda” bit će jedna pop zvijezda

4142

Najveća imena muzičke scene kod nas Marija Šerifović i Radmila Manojlović biće deo nove sezone muzičkih tekmičenja „Zvezde Granda“ i „Zvezdice Granda“. Kako saznajemo, direktor Saša Popović uveliko pregovara s ove dvije zvijezde koje pripadaju različitim muzičkim pravcima. Dok bi Rada trebalo da izabere najbolju zvjezdicu, Marija će najvjerovatnije zamijeniti Zoricu Brunclik i birati zvijezdu „Granda“.

Nakon što su audicije po gradovima, kako za mališane, tako i za seniore, završene, kandidati trepere ko će od njih proći finalnu klasifikaciju i plasirati se u takmičenje. Da im neće biti lako da prođu dalje, čak i kada stanu na binu, govori činjenica da „Grand“ sprema „opasne“ članove žirija. Kako saznajemo, u „Zvezdama Granda“ ostaje isti sastav, s tim što će pjevačicu Zoricu Brunclik, koja je pred kraj napustila fotelju, zamijeniti najvjerovatnije Marija Šerifović.

– Saša je želio da među žirijem ima i jedan od najboljih vokala pop muzike jer kandidati često pjevaju takve pjesme, pa je Marija bila njegova jedina zamisao u tom trenutku. Njih dvoje već izvijesno vrijeme pregovaraju, ali bi Šerifovićeva voljela zapravo da bira zvjezdice. Da li će joj direktor uslišiti želju ili će ipak sjediti na mjestu Brunclikove, još uvijek se ne zna – kaže naš izvor blizak čelnicima „Granda“ koji ima uvid u spisak muzičkih zvijezda koji će ocjenjivati kandidate.

Na tom spisku, ali kada su mališani u pitanju, nalazi se ime Radmile Manojlović, koja se trenutno odmara u Grčkoj, gdje će i te kako napuniti baterije za snimanje prvih emisija.

– Da Rada bude ta koja će birati najbolju zvezdicu „Granda“, jednoglasno su se složili Saša i Brena, još samo ona da uskladi nastupe s danima kada su snimanja. To je zapravo najteže jer Radmila pjeva skoro svakodnevno – otkriva naš izvor.

Pokušali smo da dobijemo i Radin i Marijin komentar na ove informacije, ali nam to nije pošlo za rukom do zaključenja ovog broja.

Sudeći po imenima koja su u opticaju i spominju se da će sjediti na „vrućim stolicama odluke“, biće ovo vrela jesenja sezona u „Grandu“.

Maid Đelilović / e-turneja.com/ alo.rs