Bosna i Hercegovina domaćin Svjetskog prvenstva u hrvanju

944

U saradnji s United World Wrestling federacijom i Hvačkim Savezom BiH, Hrvački Klub “Bećko” u periodu od 25. do 30. Augusta  u Sarajevu, organizira Svjetsko kadetsko prvenstvo u hrvanju u grčko-rimskom i slobodnom stilu.

Logo Svjetskog kadetskog prvenstva u hrvanju 2015

Svjetsko prvenstvo u hrvanju za muškarce i žene nesumnjivo je najveća sportska manifestacija koja se ove godine organizira u našoj zemlji, jer će na istom učešće  uzeti oko 1000 sportista iz 178 država, članica UWW-a.

Obzirom da je pomenuto natjecanje ne samo veliki sportski nego i turistički događaj za naš glavni grad i našu domovinu, ovo je nadamo se dovoljan razlog da pozovemo uspješne kompanije za  partnera/sponzora u organizaciji ovako velike  manifestacije.

Nadamo se dobrom odazivu te da ćemo našim prijedlogom saradnje pobuditi interes i domaćih kompanija koje će biti spremne podržati našu organizaciju, a mi ćemo na mnoge naćine isticati svaki doprinos za razvoj i unapređenje realizacije Svjetskog prvenstva, kao doprinosa sportu i našem društvu.

Ponude kompanija primamo do 17.08.2015.godine nakon čega ćemo na osnovu doprinosa odrediti Zlatnog , Srebrnog i Bronzanog sponzora Svjetskog prvenstva, te objaviti listu i Prijatelja manifestacije.

unnamed

Za sve potrebne informacije, ponude  ili druge prijedloge o ostvarenju saradnje, kompanije nas mogu kontaktirati putem: mail-a: [email protected] ,ili direktno putem kontakt broja Projekt Menadžera Svjetskog prvenstva: Dženan Alić 062/815-425.

Web stranica Svjetskog kadetskog prvenstva u hrvanju:  http://www.worldchampionship2015cadet.com/index.html