ZMBT: Predstavljamo vam finalistu Ammaru Mistrić

2059

Ammara Mistrić dolazi iz Sarajeva i ima 23 godine , na prvom pojavljivanju ostavila je dobar utisak i laganim koracima došla do top 100 gdje je morala da ubijedi žiri da zaslužuje prolazak u top 40.

ammara

Ali Ammara je u top 100 nastavila da briljira pa nakon izvedbe pjesme “Mercy” žiri nije mogao da nađe adekvatnu riječ kojom bi opisao Ammarin talenat.Takođe nakon niza sjajnih izvedba Ammara je važila za jednog od mogućih finalista što se i pokazala jer nju takođe gledamo u petak na finalu a kako ona pjeva ne bi nas čudilo i da pobjedi naravno veliku ulogu igra glas publike.

https://www.youtube.com/watch?v=acyKi8KuIEI

Kako se osjećaš pred finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Osjećam se fantastično. Trema kod mene ne postoji, jer je scena jedino mjesto gdje sam ja potpuna. Uzbuđenje raste jer jedva čekam da svojoj publici poklonim KRUNU svog dosadašnjeg rada i truda. Oni su to zaslužili.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekla da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Svaki moj nastup nosi svoju priču i svoju draž, ne mogu nijedan izdvojiti. Gledatelji su uspjeli doživjeti svaki, i zbog tog sam ponajviše ponosna. To je bio moj cilj.

https://www.youtube.com/watch?v=rU9O7GeBdGk

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u ZMBT !

– Vrijeme koje sam provela na tv-u je bilo iznimno zahtjevno. Ali sam dosta stvari usavršila, jer sam od malih nogu imala iskustva sa kamerom. Kroz sav show sam se trudila da profesionalnost izađe na vidjelo, kažu ljudi da se to i vidjelo. Bilo je svakako i divnih trenutaka, ali ponajviše je bilo obaveza.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u finalu a nije?

– Po mom mišljenju definitvno Adis Lizalo i Daniel Džafić su trebali da daju 15. maja svoj pečat u Skenderiji, ali otom potom. Oni imaju svoje svirke i rade, tako da ne brinem za njih ubuduće.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Ako kojim slučajem osvanem kao pobjednik, mislim da ću se izgubiti na par dana (odmor) kako bi se energija obnovila i kako bih bila spremna za neke nove životne pobjede!

https://www.youtube.com/watch?v=1D_gorP2SdM