U prepunom Coloseumu Tropico bend promovisao album “Tropico bend best of 2015”

443

Pred brojnim kolegama, prijateljima i predstavnicima medija, jučer je u clubu Coloseum promovisan novi album Tropico benda u izdanju Hayat Production-a „Tropico bend Best of 2015. Na albumu se nalazi 12 najvećih hitova koji su obilježili karijeru najpopularnijeg benda porijeklom iz Leskovca. Ovi sjajni momci koji su poznati kao majstori dobre atmosfere, već odavno pune klubove širom Evrope, iza sebe imaju čeiti albuma, a u pripremi je i peti studijski album koji će se uskoro pojaviti na tržištu.

image006

Promociju su prisustvovali Eldin Huseinbegović, Mensur Salkić, Mirza Šoljanin, Denial Ahmetović, Amil Lojo, Anida Idrizović, Armin Muzaferija, Dženan Jahić i mnogi drugi.

Pred prijateljima i predstavnicima medija, momci iz benda su sa bine pozdravili svoje goste i zahvalili se prisutnima na podršci. Frontmen grupe Tropico benda, Aleksandar Cvetković, Sale izrazio je zadovoljstvo saradnjom sa jednom od najboljih izdavačkih kuća u BiH. Na kratko se osvrnuo na težak put Tropico benda, koji su prešli kako bi došli u sami vrh estradne scene, te ja kazao kako još uvijek ne vjeruje da su od 2002. pa do sada napravili toliko uspješnih stvari.

Na kompilaciji se nalazi 12 pjesama koje su obilježile trinaest godina uspješne karijere benda iz Leskovca.

1. Zauvek tvoj

2. Sve moje zore

3. Misliću na tebe

4. Bojim se

5. Evo ti sve

6. Ciao Bella

7. Paranoja

8. Ne zovi me

9. U ljubav verujem

10. Zaboravi

11. Zar ti

12. Pusti ritam

Tropico bend osnovan je 2002. godine u Leskovcu i od tada u svoj muzički opus ugradili su 4 albuma, koji su nosili hit do hita. Zasigurno svi pamte njihove početke s pjesmama Bojim se, Zauvek tvoj, Misliću na tebe a potom i nezaobilasne uspješnice: U ljubav verujem, Zaboravi, Sve moje zore, Paranoja koje su brzo i lako ulazile u uho. Sve te pjesme pronašle su svoje mjesto na kompilaciji koja će zasigurno biti odličan poklon svim ljubiteljima pjesama koje izvodi Tropico bend.

Album „Tropico bend Best of 2015“ je u prodaji i možete ga pronaći u svim bolje opremljenim cd shopovima.