U NOVU SEZONU SA NOVIM PROJEKTIMA: Televizija Pink BH proslavlja dvanaesti rođendan

633

Televizija Pink BH 29. maja imat će razloga za slavlje, kada će proslaviti 12 godina uspješnog rada. Od samog osnivanja ružičasta televizija se pozicionirala na samom vrhu televizijskog neba u Bosni i Hercegovini, a velike zasluge za ovaj uspjeh pripadaju Lajli Torlak, glavnoj i odgovornoj urednici Pink BH i njenom programskom i produkcijskom timu.

lajla_800x600

„Istrajnost u programskom i produkcijskom segmentu, naravno uz osluškivanje afiniteta gledatelja TV Pink BH je razlog zbog kojeg trajemo punih 12 godina. Moram istaći da smo i u protekloj godini napravili vrlo dobar program u vlastitoj produkciji i sa ponosom mogu reći da smo najgledanija komercijalna televizija u BiH“ – ističe Torlak.

Glavna i odgovorna urednica TV Pink BH kaže da je recept za uspjeh povjerenje, kreativnost, spremnost da se odgovori novim izazovima i naravno timski rad.

„Ovaj posao od kompletnog tima traži potpuno davanje, vrlo je važno osluškivati damar gledatelja, učiti od drugih, postavljati nove ciljeve i naravno težiti njihovom ostvarenju. Mislim da smo zadate ciljeve u protekloj godini ispunili i sada pomjeramo našu granicu – naglašava glavna i odgovorna urednica TV Pink BH.

Za jesen Pink BH priprema novu programsku šemu koja će kao što su gledatelji navikli biti raznovrsna.

„U novoj jesenjoj programskoj šemi koja kreće od septembra počet ćemo sa našim provjereno dobrim formatima iz vlastite produkcije poput emisija „Zabranjeni Forum“, „Dobar komšija“,“ Sa Tanjom na ti“, „Dvogled“ i „Na kraju sedmice“ koje će dobiti novo ruho. Vrlo sam ponosna i na jutarnji program “Udri muški” koji realizujemo sa “Otvorenom mrežom”.

I kroz taj projekat smo pokazali da smo društveno odgovorna kompanija koja bezuslovno pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija. U novoj sezoni takođe nastavljamo vrlo gledane formate muzičkih takmičenja „Pinkove zvezde“ i „Pinkove zvezdice“ koji će sudeći prema završenim audicijama iz naše zemlje u narednoj sezoni pokazati talenat muzičara iz cijele regije, naročito iz Bosne i Hercegovine.

Naš serijski program obogatit ćemo novim serijskim hitovima, donijet ćemo najnovije naslove iz svijeta filma, radit ćemo veliki licencirani televizijski projekat koji obara sve rekorde gledanosti i biće tu još iznenađenja koja ćemo početi otkrivati sredinom augusta“ – ističe Lajla Torlak.