Siromašni dječak učestvovao na audiciji, ono što su Brena i Lukas uradili oduševilo sve

5730

Folk zvijezde Aca Lukas i Lepa Brena su zajedno sa direktorom “Grand“ produkcije bili na audiciji za “Zvezde Granda“ u Kruševcu, gdje se pojavio maloljetni mladić koji je bio pristojno obučen, ali je na sebi imao patike koje je očigledno pozajmio od nekoga, nekoliko brojeva veće.

aca i brena

Kada je uzeo mikrofon u ruke, salom se orio alpauz, a mnogi su prokomentarisali kako se konačno pojavio vanserijski talenat.

“Mali je zapevao kao niko do sada. Saša, Brena i Lukas su se naježili koliko je to bilo dobro. Nisu mogli da vjeruju kakav glas su čuli. Vidjeli su da je očigledno pozajmio od nekoga patike nekoliko brojeva veće i istog sekunda su izvadili novac i momku dali da kupi nove. Aplauz se orio, a mladić je odmah otišao zajedno sa jednim organizatorom da kupi obuću i vratio se dok je još trajala audicija da pokaže nove patike i zahvali se“, rekao je izvor, a Brena i Aca su potvrdili ove navode.

“Ne mogu da vam opišem koliko je bio srećan i kako je tako sitan znak pažnje njega uveselio. Imao je divnu frizuricu, košulju i pantalone, ali sam vidjela odmah da patike nisu njegove. Nije lijepo da pričamo kada nekome pomognemo, jer Aca i ja smo to uradili kao ljudi koji su osjetili potrebu za tim“, rekla je Brena. Pjevačica nije željela da otkrije ime mladića kako ga publika ne bi upamtila po tome kada krene takmičarski dio.

“Više mi je dušu ispunila ta njegova radost, nego što bi me usrećilo pet puta više tog novca. Jako se obradovao i odmah je pitao da li može da ih nosi na jesen kada dođe u Beograd“, rekao je Aca.