FRANKFURT: ADNAN ĆATIĆ(FELIX STURM)SPREMAN ZA HISTORIJSKU POBJEDU !!!

684

page11

Još samo jedan dan ostao je do velike borbe našeg Adnana Ćatića(36), koji će po peti put pokušati osvojiti titulu svjetskog prvaka.Ove subote borba će biti u Festhalle, u Frankfurtu, Njemačka.
Ekipa našeg portala pomno je pratila sva dešavanja oko našeg reprezentativca.75,7kg danas je vagao Felix Šturm, što apsolutno govori da je u top formi kao nikad do sada.
Ruski protivnik Fedor Chudinov(27) itekako je dostojan protivnik, obzirom da je u svojoj karijeri 83% mečeva dobio nokautom, te nikad nije bio poražen.
Podsjetimo, Felix Šturm bivši WBA bokserski šampion srednje kategorije prošle godine nokautirao je Darrena Barkera u Štuttgartu i time postao prvak IBF verzije.Ćatić je ušao u historiju jer nikada niti jedan njemački bokser do sada nije četiri puta postao svjetski prvak.
Mnogo veliko interesovanje u Frankfurtu vlada za sutrašnji meč, karte su već kako smo mogli saznati rasprodate.Velika je podrška navijača iz BiH, i naše dijaspore koja će svojim prisustvom ne sumnjamo pružiti veliku podršku Ćatiću.
A.H
 [nggallery id=75]