Bobanu Rajoviću momci iz benda “pojeli” poklon

369

Praline na broju

Boban Rajović je jedan od rijetkih pjevača koji može da se pohvali veoma aktivnim i kreativnim fanovima koji ga uvijek iznenade raznim poklonima. Tako je bilo i ovoga petka na nastupu u Hrvatskoj.

Naime, grupa njegovih vatrenih fanova: Vesna Švajcar i Kristina Grbeša iz Hrvatske, Aleksandra Đorđević iz Srbije i Tamara Vulić iz Crne Gore su došle na ideju da mu ovaj put poklone domaće praline.

U jednoj specijalizovanoj tvornici za izradu slatkiša u Zagrebu su poručile praline od crne i bijele čokolade, na bijelim pralinama su dale napisati “Boban 15” a oko njih su poredale crne praline u obliku srca. Kutiju od pralina su oblijepile svojim i Bobanovim zajedničkim fotografijama preko kojih su napisale “Za tebe skačemo i bez padobrana”

Simbolika je u tome da Rajović ove godine obielježava 15. godišnjicu karijere a ovo je bio njihov način da Rajoviću pokažu koliko ga cijene i vole.

Boban je bio presrećan zbog poklona ali njegovu radost brzo su “pomutili” momci iz benda koji su navalili na praline i skoro sve ih “smazali” u par sekundi!

– Šta da radim, odbiću im od plate – našalio se Rajović na račun svoga benda i dodao:
Ne mogu da im zamerim, praline su bile preukusne! Mnogo sam zahvalan mojim fanovima, oni su ti koji me uvijek iznova “podignu” i oraspolože i taman kada pomislim da su “ispucali” sve ideje oni me iznova oduševe i zamalo rasplaču raznim iznenađenjima. Zaista sam srećan da imam najbolje fanove na svijetu!