PREMIJERNO PREDSTAVLJAMO: Edin Hadžipašić – Ćuprija

335

image006

Izdavačka kuća predstavlja novu suradnju sa Edinom Hadzipašićem, koji je ovih premijerno predstavio svoj prvi singl. Vrlo dirljivu pjesmu „Ćuprija“ napisao je Geronimo, a muziku Džemo Novaković.

„Ćuprija“ govori o staroj izgubljenoj ljubavi, koju svi negdje u sebi skrivamo i koje se često sjetimo. Ona je nepovratna, poslije nje nema nove ljubavi, ostaje samo tuga i sjećanja.

Edin je svojim ugodnim i neobičnim vokalom dao dodatnu emociju pjesmi, koja će vas šarmirati i privući na prvu.

Uzbuđenje oko izlaska prvog singla Edin ne skriva, a kako kaže veseli ga suradnja sa Hayat Productionom, izdavačkom kućom mnogih velikih muzičkih zvijezda.

Spot za pjesmu sniman je u Njemačkoj, u produkciji Hayat Production, a kadrovi su snimljeni na jednom od najstarijih rimskih mostova u Njemačkoj. Most Romerbruck nalazi se na rijeci Mosel u Triru, sagrađen je 1415. godine a pod zaštitom je UNESCO-a. Upravo ovaj most kao svjedok ljubavi kroz vijekove, savršeno se uklopio u tekst i aranžman pjesme.

Osim „Ćuprije“, Edin u narednom periodu priprema još mnogo iznanađenja, te će u narednom periodu publici predstaviti još pet prekrasnih pjesama, a svaka će biti popraćena video spotom.

Edin Hadžipasić rođen je u Veliko Kladuši, trenutno živi u Njemačkoj, gdje ima svoj vlastiti biznis. Edin je čovjek posvećen porodici, a pored toga, muzika je njegova najveća ljubav i na nagovor prijatelja odlučio je svoj talenat, podijeliti sa publikom.

Spot možete pogledati na našem oficijelnom youtube kanalu Hayat Production:

https://www.youtube.com/watch?v=n3Oa4leRnkI