INTERVJU: Trajče Georgiev – Nisam se prijavio na takmičenje da bi pobedio već da bi pokazao svoj talenat

1308

Trajče Georgiev je mladi i talentirani Makedonac koji je oduševio region kada se prvi put pojavio na Pinkovoj sceni.Iz emisije u emisiju on je sve bolji a žiri za njega svaki put iznova nema riječi.

U intervjuu za e-turneja portal Trajče je otkrio od koga je naslijedio talenat za muziku,te kako od mnogobrojnih fanova ne može izaći na ulicu čak mu i kući dolaze…

trajce-georgiev-3

Trajče, od kako smo te prvi put čuli na audiciji svi se pitamo kako jedna tako mlada osoba može tako zrelo da pjeva. Imaš li ti odgovor na ovo pitanje? Kada si shvatio da imaš talenat?

– Pa ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje. Bog mi je dao takav dar. Moji, kоd kuće, mi kažu da pevam još od kada sam bio vrlo mali, a moj prvi nastup je bio kada sam imao samo 11 godina.

Da li te neko usmjerava, ideš li u muzičku školu?

– Ne idem u muzičku školu, već samo kući vežbam uz pomoć sestre i braće.

Za koje muzičare / bendove možeš reći da su tvoji omiljeni?

– Omiljeni pevači, kao što uvek spominjem u svim intervjuima su mi svetske zvezde Bruno Mars i Jessie J, a od naših, nezamenljivi Toše Proeski i Toni Cetinski.

Da li si talenat za pjevanje naslijedio od nekoga iz porodice?

– Talenat za pevanje sam nasledio od svog ujaka, Goran Stoilkov, koji je takođe dobar pevač.

Kako je biti dio takmičenja kao što su Pinkove Zvezdice ? Kako izgleda tvoj život u proteklih par mjeseci koliko sve ovo traje?

– Biti deo ekipe Pinkovih Zvezdica je prekrasno, iako sam Makedonac, družim se sa svima i svi su me odlično prihvatili. Život mi se drastično promenio, tako da ništa više nije isto. Ne mogu slobodno da izlazim na ulicu jer me svi jure da se slikaju sa mnom. Čak su i pronašli gde živim, pa mi dolaze doma samo da bi me videli.

Kakvo je tvoje mišljenje o žiriju i ko je ti najdraži član žirija ?

– Žiri je prekrasan i svi oni me podržavaju. Daju mi korisne savete i kritike koje prihvatim, i koje će mi zaista značiti ubuduće. Ne volim da delim (izaberem) nikoga od žirija, svi su mi dali ogromnu podršku i svi su mi dragi i prekrasni.

Sa kim se od takmičara najviše družiš?

– Družim se sa svima, i nikoga ne izdvajam.

Prepoznaju li te na ulicama, je li bilo iskustva sa tim?

– Retko ko me ne prepozna. Zaista više ne mogu normalno da prošetam ulicom, kao ranije, a da mi neko ne zaustavi da se slika sa mnom, pita me dokle sam stigao u takmičenju, ili da mi čestita na mom uspehu.

I za kraj da li sebe vidiš kao pobjednika Pinkovih Zvezdica ?

– Nisam u takmičenju da bih bio pobednik ili da mislim samo o pobedi, već sam tamo otišao da pokažem svoj talenat, a sve drugo će doći samo po sebi.

https://www.youtube.com/watch?v=asQCR3dLPdA