Nesvakidašnji dogadjaj:Fantastik bend istom čoveku svirao i svadbu i razvod!

251

Fantastik bend 3

Navikli smo da se svakakve zgode i nezgode dešavaju našim pjevačima, ali ono što se dogodilo Fantastik bendu, svakako je nešto što se još nikom na estradi nije desilo.

Momci iz benda su, prije dvije godine svirali na jednoj svadbi u Doboju, da bi prije mjesec dana istom tom čoveku svirali na razvodu.

„Iskreno da ti kažem, mi uopšte nismo znali o kakvoj se svirci radi.Čovek je zvao našeg menadžera i dogovorio je svirku za privatnu proslavu.Obzirom da smo znali kome idemo da sviramo, jer smo tom momku prije dvije godine svirali na svadbi, pomislili smo da je dobio dijete, pa mu možda slavi prvi rođendan.Kada smo došli tamo i kada smo saznali da je čovek napravio zabavu povodom razvoda braka, bili smo šokirani, jer nikada do tada nam se nije desilo da sviramo neku zabavu tim povodom“-rekao nam je Beca, pjevač benda.

Kako smo saznali, šok je brzo prošao, jer su pare letele na sve strane, a prema priznanju momaka iz benda, čak su veći bakšiš uzeli na razvodu, nego što su uzeli kada su svirali na svadbi.

I nemoj poslijeneko da kaže da svima razvod teško pada.