Skoro pet godina čekala da upozna svog omiljenog pjevača

228

Boban 3Mnoge javne ličnosti ističu kako su im djeca najdraža publika.
Jedan od rijetkih koji ima zaista mnogo fanova među najmlađima jeste Boban Rajović.

Internet je preplavljen video snimcima najmlađih koji pjevaju njegove pjesme, pišu mu poruke, nadaju se da će ga jednoga dana upoznati…. čak je jedna djevojčica nekoliko godina zaredom pisala Deda Mrazu kako je njena božićna želja da ”već jednom upozna Bobana Rajovića”

Njoj, za sada ova želja nije ispunjena ali da će se potruditi da odži obećanje i više vremena posveti najmlađima Rajović je dokazao prošlog vikenda.

On je prošlog vikenda nastupao u Austriji, nedaleko od grada u kojem žive sestre Leila ( 9 godina) i Minela ( 5 godina) koje ga prosto obožavaju. Leila je sa samo tri godine pjevala skoro sve njegove pjesme, i sve oko sebe ”tjerala” da po cijeli dan slušaju i gledaju samo Bobana.

Leila je skoro pet godina strpljivo čekala dan kada će upoznati svog omiljenog pjevača a njena mama Beisa se potrudila da joj tu želju i ispuni.

S obzirom da su Leila i Minela još uvijek male za odlazak u diskoteke i klubove, mama je zamolila Bobana da izdvoji par minuta za njih prije povratka u Srbiju.

Iako zatrpan obavezama oko nove pjesme, projekta ”Kafanski fakultet” snimanja spota i ostalih obaveza Boban je sa zadovoljstvom izdvojio par sati za, kako on kaže, dvije slatke princeze.
One su mu, presretne, pjevale njegove pjesme, crtale ali i poklonile ”merci” bombonjeru i plišanog pingvina.

”Zaista sam uživao. Nevjerovatno je da one sa tako malo godina znaju toliko mojih pjesama! Neka mi ne zamjere stariji ali djeca su moja najdraža publika. Njih ne možeš folirati, djeca su iskrena i ako oni nekoga prihvate to znači da taj neko zaista ima to nešto posebno, iskreno i vrijedno. Mene svaka poruka najmlađih i najslađih fanova čini neizmjerno srećnim, samo mi je žao što u svakodnevnoj jurnjavi nemam vremena da se družim sa svima njima ali potrudit ću se maksimalno da ih upoznam i posvetim im pažnju…” – rekao nam je Boban.