Šako Polumenta i Nemanja Staletović poručili:”Ostajemo u Dubaiju! Ovdje nam je božanstveno”

245

Sako Polumenta i Nemanja Staletovic 2

Od kako su snimili duetsku pjesmu „Bolje mi je”, Šako Polumenta i Nemanja Staletović često nastupaju zajedno.Iako gdje god nastupaju naprave odličnu atmosferu i zabavu, Šako i Nemanja najbolje prolaze u Dubaiju.

U prilog toj priči govori i činjenica da u klubu „Amika” u Dubaiju, njih dvojica za dva mjeseca nastupili čak četiri puta.

„Ovdje ima dosta naših ljudi i zaista su nas odlično prihvatili.To je razlog zašto smo ovdje tako često.Zanimljiv mi je podatak da je naša duetska pjesma ovde mega hit i da je, na insistiranje publike, pjevamo i po pet puta na veče.Iako smo imali nastup prošle nedelje, već kroz tri nedelje ćemo biti ponovo ovdje, ako uopšte odemo odavde” -rekao je kroz smijeh Šako.

Njegovo mišljenje o ostanku dijeli i njegov kolega Nemanja.

Sako Polumenta i Nemanja Staletovic 7

„Iako će mnogi misliti da se šalimo, vjerujte mi da smo skroz ozbiljni.Nama je ovde toliko lijepo, da ozbiljno razmišljamo o preseljenju.Ovde zaista ima dosta naših ljudi, ovaj klub Amika u kom nastupama i u okviru njega čak i restoran sa našom kuhinjom, tako da nam ništa neće nedostajati ako ostanemo, a i svi nam ovde toliko ugađaju da nije ni čudo što smo poželjeli tako nešto” -priznaje Nemanja.

Međutim, iako razmišljaju o preseljenju, Šako i Nemanja će već krajem januara, zbog poslovnih obaveza, morati nazad.I jednog i drugog očekuju zakazani nastupi, a Nemanju i snimanje nove pjesme.