Nova pjesma i spot grupe Nešto Između – „LJUBAVNA“

215

DCIM100GOPROG0061154.

Nakon dosta festivala i live nastupa iz naše rock garaže gdje inače sve naše pjesme nastaju mladi glazbenici iz rock grupe „Nešto između“ nakon uspješnih singlova „Vraćam se“ i „Budan i Živ“ odlučili su obradovati svoje obožavatelje novim singlom „Ljubavna“ za kojeg su snimili i videospot na kuli Herceg Stjepana u Ljubuškom.

Ideja samog mjesta snimanja je došla spontano i svi su prihvatili da spot snimimo na ovoj lokaciji.
Usprkos jakoj hercegovačkoj buri koja je puhala na dan snimanja ekipa je odradila odličan posao u što se gledajući spot možete uvjeriti i sami.

Posebna je to emocija koju nam pruža gledanje i slušanje ovog spota na početku ove 2015. godine, ono što nam ovi mladi glazbenici pružaju i prenose je vrlina izvornosti, autentičnosti koju će nadamo se prenijeti kao vrijednost svojoj generaciji.Ima li išta ljepše od naše bure, naše mladosti i dobre glazbe?

Ističemo kako su članovi grupe „Nešto između“ srednjoškolci koji dolaze iz četiri hercegovačka mjesta Čitluka, Međugorja, Čapljine i Ljubuškog koje je prije dvije godine povezala i okupila ljubav prema rock glazbi.

Njeguju rock izričaj i oslanjaju se na autorske pjesme koje publika prepoznaje, a prošle su godine sa pjesmom „Vraćam se“ na glazbenom festivalu Melodije Mostara osvojili drugo mjesto publike.
. Kako „život stranice piše“ o čemu govore i stihovi posljednje pjesme oni su stranice svog života počeli pisati krasopisom na kojeg se od srca ponosimo.

Stihove za pjesmu „ Ljubavna“ napisao je Dražen Šego.
Glazba: Rock Grupa Nešto Između
Aranžman: Josip Joco Vukoja i Darko Martinović.
Snimatelj i montažer: Dino Kadragić
Produkciju potpisuje: Prostars Agencija.
Pokrovitelj spota je auto kuća “Auto Plazza” Mostar.

Ante Martinović na bubnjevima, Dražen Šego vokal, Emin Anadolac na bas gitari, Bruno Vego na solo gitari svojim nastupima razgaljuju srca svih ljubitelja rocka u Hercegovini, ali i na širem području.
Očekujte brzo naše nove pjesme i hvala svima koji nas prate i podržavaju.

PR grupe “Nešto između”