MOĆNA INSTITUCIJA BH MODNOG DIZAJNA, “HC” NA PRELIJEPOJ VODITELJICI “ZG” SANJI KUŽET !

317
Kreativnost “HC” prepoznale su mnoge javne osobe, organizacije, udruženja i institucije među kojima i Kanton Tuzla, Ministarstvo kulture Kantona Sarajevo, Federalno ministarstvo za kulturu i sport, Ministarstvo kulture Tuzlanskog kantona, kao i  prestižna ovogodišnja dešavanja Pariza, Milana, Istanbula…
Postavio je nove standarde u krojenju ženske odjeće, uzdrmao je modnu industriju svojim kolekcijama na raznim FW-a,  simbol seksi inovacija, višegodišnji opstanak na modnoj sceni sve je ono što čini “HC” kao instituciju bh. modnog dizajna.
page 1
Ana Nikolić, Jana, Nataša Bekvalac, Sandra Afrika, Stanija, Fashion Model Delila Softić samo su neke od mnogih javnih ličnosti koje su svoje povjerenje ukazale Čobiću.
page 3
Najuspješniji priznati modni dizajner na našim prostorima Huso Čobić “HC” još jednom pokazuje da kvalitet na sceni ipak opstaje.Povjerenje studia HC predivnih i raskošno-blistavih toaleta ovoga puta poklonjeno je prelijepoj voditeljici Zvezda Granda Sanji Kužet.
Sanja Kužet je jedna predivna osoba i kompletna javna ličnost i na obostrano zadovoljstvo došli smo do zajedničke već uspješne saradnje i rezultata.Moje kreacije savršeno nosi i predstavlja što me čini izuzetno zadovoljnim otkriva Čobić.
page 2page 4
A.Hodzic