Boban Rajović odlučio da profesionalne obaveze gurne u stranu na par dana

354

I pored toga pjevač ima pune ruke posla ali pretpostavljamo da mu te obaveze predstavljaju pravi užitak s obzirom da se radi o organizovanju rodjendanske žurke.

Naime, njegova kćerka Andjela ovih dana će ”zakoračiti u svijet odraslih” a brižni tata će se potruditi da se i njen rodjendan dugo pamti i prepričava.

Boban i Andjela na rodjendanu kod Ace Lukasa
Boban i Andjela na rodjendanu kod Ace Lukasa

Podsjećamo, Rajovićeva najstarija kćerka Ivana u aprilu prošle godine proslavila je svoj 18. rodjendan a proslavi njenog punoljetstva, pored porodice i prijatelja prisustvovale su i mnoge Rajovićeve kolege a brižni tata je svojoj mezimici poklonio automobil ‘Mini Cooper’.

Da li će i mladja kćerka Andjela dobiti automobil ili nešto drugo nismo uspjeli saznati ali će se zasigurno i njen rodjendan dugo prepričavati.

Prema informacijama do kojih smo došli, party će biti organizovan u jednom elitnom beogradskom restoranu a mnogobrojne goste će zabavljati Milica Todorović, a nije isključeno da se i ostale Rajovićeve kolege koji će uveličati Andjelino rodjendansko slavlje, late mikrofona i otpjevaju par pjesama.