U stanu popularne glumice pronađena lula za pušenje cracka

191

Yonca-Cevher-Yenel-binbir-gece-14290415-400-300

Stan turske glumice Yonce Cevher, koja u popularnoj seriji „Dila“ koja se emituje u programu OBN TV, svakog radnog dana od 20 sati tumači ulogu „Sultanije“ Stradao je nedavno u požaru, a jedan od muškaraca koji su nakon nemilog događaja raščišćavali njezin stan pronašao je staklenu lulu za pušenje cracka…

U stanu popularne glumice koji je prošle godine izgorio u požaru pronađena je lula za pušenje cracka. No je li uistinu njezina i uživa li glumica u drogama nije poznato. Vijest su brzo objavili portali koji su došli u posjed iskaza AdriMustafe Kanalia predstavnika stanara zgrade u kojoj se požar dogodio.

On tvrdi kako je jedan od muškaraca koji su nakon požara raščišćavali njezin stan pronašao staklenu lulu za pušenje cracka. Također je istaknuo kako je, budući da je bio jedna od prvih osoba koje su osjetivši dim izašle na hodnik zgrade, u njemu vidio i Yoncinog supruga od kojeg se kako špekulišu mediji u turskoj razvodi i dvojicu njegovih prijatelja. Svi su, kako kaže, djelovali dezorijentirano.

– Izgledali su kao da su pijani ili kao da su pod utjecajem nečega – stoji u iskazu. Osobe bliske glumicinom suprugu Aliju Yenelu za portale tvrde kako je on dao izjavu u policiji zaklinjući se da te večeri nije bio u stanu.

Cijela situacija će se očito razriješiti na sudu budući da stanari zgrade u Istanbulu tuže glumicu zbog štete koju je požar nanio njihovim stanovima. Uzrok nesreće je upaljena mirisna svijeća u Yonceinom stanu. Iako su njen suprug i društvo uspjeli iz stana, jedan od njezinih pasa je uginuo.