Psihoterapija glumicu vratila na pravi put

162

3a7121f76f2cae98d40252c1209d238d

Utjelovljenje seksepila, turska glumica Asli Enver, poznatija kao Ahu koju imamo prilike gledati u seriji „Vrijeme osvete“ koja se u programu OBN TV emituje radnim danom od 21 sat u intervju za jedan turski magazin otvoreno je ispričala o tome što ju je natjeralo da proba drogu i da se često opušta uz alkohol, zbog čega se sve želi iskupiti i koliko joj znaći ljubav.

Nakon njezina prvog javnog pojavljivanja na sceni turske, prelijepa Asli nije mogla iščeznuti iz mašte milijuna muškaraca širom svijeta. Braon oči, senzualne usnice i raskošne obline aduti su koji je često svrstavaju u seks-simbole današnjice, kojima navodno nisu odoljeli ni seksepilni turski glumci. Pprema kulovarskim pričama za njom su poludjeli i pojedini političari u ovoj zemlji.

No Enveri je zahvaljujući svom izgledu ali i sjajnom talentu preko noći postala zvijezda. Međutim, to za nju nije bilo ostvarenje sna, nego najveće noćne more – nije se znala nositi sa slavom i spas je tražila u alkoholu a probala je i drogu. Početkom ove godine prelijepa se glumica sama prijavila u kliniku za odvikavanje gdje je zahvaljući psihoterapiji uspijela prebroditi sve probleme i postati stabilna osoba koja danas živi život punim plućima.