Katarina Bogićević pobjednica druge epizode show-a ”Tvoje lice zvuči poznato”

328

katarina-bogicevic

Jedan od najpopularnijih show programa u regionu je definitivo ovaj muzički show humanitarnog karaktera – ”Tvoje lice zvuči poznato”.

Deset poznatih ličnosti sa naših prostora svake sedmice imaju zadatak da oponašaju jednog od svojih kolega, ali i da se bore za mjesto prvoplasiranog svake epizode, te na taj način nagradu od 1000 eura dostave na adresu po vlastitom izboru, naravno onome kome je to najpotrebnije.

Mnogi gledaoci ovog show-a kažu kako je prva sezona definitivno nenadmašiva, te da se neće ponoviti onako interesantni učesnici, ali druga sezona dokazuje upravo suprotno!

Neda Ukraden je prošle sedmice odnijela prvo mjesto imitirajući američku divu Beyonce, a ove sedmice je to bila najmlađa učesnica Katarina Bogićević, izvedbom pjesme ”I will always love you” koju u originalu pjeva Whitney Houston!

Katarina Bogicevic

Katarina dolazi iz Podgorice, rođena je 17. marta 1998. godine, a publici je poznata po liku Zvezdane, junakinje serije ”Folk” koja se nedavno emitovala i na našoj televiziji Hayat.

Svi učesnici showa, kompletan žiri, ali i publika je ostala bez riječi na njene pjevačke sposobnosti!

Jednom prilikom Katarina je izjavila kako uživa u poslu kojim se bavi, voli davati autograme i vidjeti kako je ljudi prepoznaju na ulici, no istakla je da ipak uvijek nađe vremena za društvo i školu!

Sljedeće emisije Katarinu ćemo gledati u imitaciji američkog pop pjevača, Justina Biebera. Mi jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati!