Glumice Tina Dutta i Sreejita De, Mukta i Ića iz serije „Odbačena“ koja se emituje u programu OBN TV u svađi

304

Mukta

Mada je priča o netrpeljivosti dvije glavne ženske zvijezde popularne indijske serije “Odbačena” koju imamo prilike gledati u programu OBN TV, Tine Dutte i Sreejite De, već nekolio puta demantovana kako od njihovih kolega, pa i njih samih, ova tema u indijskim medijima i dalje ne jenjava. Trenutna situacija, prema “vladarima” kuloarskih budžaka, može se opisati kao stanje hlad¬nog rata. Razlog tome je aktuelno raspirivanje vatre oko toga ko koga kopira, i kome bi trebalo odati zasluge za vodeću ulogu u seriji.

– Šou traje već šest godina, i svima je jasno da je to priča o dvije glavne junakinje – Ići i Tapasji. Kako sam, ipak, ja noseća uloga, sasvim je prirodno da se radnja “vrti” oko mene – objašnjava bez mnogo dvo¬umljenja Tina za indijsku štampu. Sa time se, međutim, ne slaže u potpunosti njena kolegica koja je u “Odbačenoj” dočarala lik Mukte.

Iicha

– Seriju ne može da čini samo jedan lik i jedan glumac. Damini, Đogi, Nani, Divja, svi oni na svoj način doprinose našem zajedničkom uspjehu. Iskusan glumac zna da on nikada nije glavni. Svako ko kaže nešto tako, izuzetno je nezreo i djet¬injast – odbrusila je Sreejita nakon Duttine izjave. Tu se prepucavanje dvije zvijezde, međutim, ne završava. Nova trač saga započela je početkom oktobra, a tiče se stila dvije glumice i toga – ko kopira koga.

– Ne zamaram se oko kostima i šminke. To su za mene propratni elementi. Ali, svako ko prati seriju, dobro zna ko koga imitira – po¬ručuje Sreejita, a na njenu prozivku Tina nije ostala nijema – Radim svoj posao, odlazim kući i mirno spavam. Ostali mogu da provode besane noći razmišljajući o nekim svojim fikcijama i imaginacijama. Uostalom, imam šminkera i frizera koji se brinu o mom izgledu. Ne sređujem se sama za snimanja, tako da mi, uopšte nije ni jasno, kako bih ja mogla nekoga da kopiram.