Glamurozna Hatice Şendil „Dila“

936

nhitsbmfbne6enm

Turska glumica Hatice Şendil je odlučila da pokori još jedan kontinent svojim stilom. Na redu je Azija! Na promociji jednog turskog brenda u Ujedinjenim Arapskim Emiratima a čiji je vlasnik njen blizak prijatelj šarmantna glumica je sklopila nekoliko poslovnih ugovora.

Gdje god da se pojavi, prelijepa Hatice Sendil koju imamo prilike gledati u seriji „Dila“ koja se emituje u programu OBN TV uvijek izazove veliku pažnju, a za to je pored njenog očaravajućeg osmeha, vitke figure i šarma, najviše zaslužan istančan ukus za modu, i to najviše njene vanvremenske kombinacije koje izgledaju istovremeno i glamurozno i praktično. Posljednju stilsku lekciju, zgodna crnka nam je servirala u modnom editorijalu koji je uradila za poznati turski modni magazin „Bestyle“.

Hatice je zablistala u svim kombinacijala ali posebnu pažnju je privukla u savršenoj crnoj haljini iz VIP kolekcije italijanskog dizajnera Emilija Puccija. Za glam detalj pobrinule su se biserne naušnice i par fantastičnih metalik mules cipele sa potpisom Giuseppe Zanottija.

Jjednostavna frizura, neutralan ruž, diskretne ogrlice finiširali su ovaj besprekoran look zgodne glumice , ostavljajući nas bez teksta.
Čista desetka!

Seriju „Dila“ možete u programu OBN TV pratiti svaki radni dan od 20 sati!