Emrah Emšo predstavlja singl prvijenac “Da li znaš”

175

Emrah Emšo dokazao se svojim pjevačkim talentom i vokalnim izvedbama u showu „Zvijezda možeš biti ti“ .Ako je iko sumnjao zašto je Emrah došao do finala, ovo što nam je pripremio razuvjerit će i one najskeptičnije.

emso

Emrah je jedan od onih pjevača koji svemu što rade posvete veliku pažnju, pa je uz pjevanje pokazao i talent za pisanje i komponovanje.

Pjesma „Da li znaš“ koju autorski potpisuje Emrah , govori o čemu drugom nego o ljubavi, čežnji za izgubljenom ljubavi. Aranžmani za pjesmu rađeni su u studiju Maximum Music.

Emrah od završetka showa pažljivo priprema pjesme za album prvjenac. Nakon pjesme „Da li znaš“ počastit će nas još jednim singlom i spotom, a zatim malo pomalo otkrivati pjesmu po pjesmu, pa sve to zaokružiti albumom.

“Čekao sam priliku da snimim pjesmu. Sada sam napokon sretan jer pjesma zvuči kako treba. Poletno i energično. Snimamo još jednu, koju planiramo objaviti kao drugi singl u novembru. Zaista sam presretan što konačno imam svoju pjesmu koju mogu pokloniti svojim fanovima koji su bili uz mene sve ovo vrijeme” rekao nam je Emrah.