Dženita Zekić – Odbila seks za poznatim kolegom!

237

r

Iako nije oficijelni pobjednik šeste sezone show-a “Zvijezda možeš biti ti”, Dženita Zekić Dženy je prva koja je uspjela da završi svoj prvijenac nakon ovog takmičenja.

Album, na kojem će se naći deset pjesama, nosi naziv “Žena zvijer“. I možda najbolje opisuje ovu mladu djevojku.

Pa možda izgledam nježno, ili kako neki kažu poput pahuljice, ali u suštini sam jaka i hrabra ličnost, neko ko ne da na sebe i ukoliko me dirneš pretvaram se u zvijer” – šaljivo će Dženy, te nastavlja:

Pjesma najbolje opisuje mene jer nisam osoba po kojoj se može gaziti nego sam čvrsta i svjesna svega što radim. Čak sam i ponekad opasna toliko da mogu zamutiti nečiju pamet. Kao što pjesma kaže: Ne vjeruj očima kada se noćima pred tobom stvorim ja, da vidiš anđela…”.

I upravo ovu pjesmu, uz još nekoliko na albumu, potpisuje upravo Dženy. I ona joj je, možda i najdraža.

44434

Album je završen ali još uvijek se traži njegov izdavač. Ono što je poznato jeste da će se pod markicom Hayat produkcije naći na bh. tržištu, no kako smo saznali u pregovorima je i sa većim i internacionalnim izdavačkim kućama kao što su “Warner Music” i “Sony Universal”. Također, možda album izda i u svojoj vlastitoj produkciji koja, kaže nam, već neko vrijeme “diše”. A album je napravljen po uzoru na onu Dženy koju smo upoznali kroz šou i onako kako ju je žiri nazvao – svijetsko a naše.

Album je rađen na našem jeziku ali je stil i zvuk internacionalan!

Pratili smo trendove i uspjeli smo napraviti nešto što bi se moglo lansirati i u drugim dijelovima svijeta, tako da ćemo vidjeti” – kazala nam je Dženy hvaleći se jakim imenima autora i producenata na albumu, kao što su Geronimo, Aganagić, Mangafić, Pecikoza, ali i da je sama dala dobar doprinos u autorskom radu.

Za kratko vrijeme, Dženy je uspjela da uradi veliki posao: snimljen je album, a urađena već i dva spota. Jedan, za singl “Boja vatre i leda”, publika je već imala prilike vidjeti, a spot za pjesmu “Juče” nedavno je završen i čeka svoju premijeru.

Da, jako brzo sam radila s obzirom na to da sada moram podijeliti život na dva dijela, to jeste na Švedsku i na Bosnu. Bili su dugi dani i duge noći, puno se radilo, putovalo, snimalo, pisalo, gostovalo… Meni to ništa nije smetalo, jer sam radila, i još uvijek radim, ono za šta znam da sam rođena, i uspjela sam uraditi sve što sam trebala do sada. A sada tek počinje pravi posao kojeg dočekujem spremnija nego ikad” – rekla nam je mlada pjevačica.

Mlada, lijepa, zgodna… sve je na njenoj strani, no i njene kolegice sa istim kvalitetama često bi se podvrgle nekom estetskom tretmanu u korist boljeg izgleda. Pitali smo našu Dženy da li bi i ona otišla “pod nož” iz istih razloga.

Prvo da kažem da poštujem svačije odluke i manje-više me ne interesuje šta ko želi da uradi sa sobom, jer svako radi sa svojim tijelom šta želi. Tako da lično možda bih i uradila nekad neki zahvat ali ne radi toga da privučem pažnju ili što sumnjam u svoj talenat pa to vidim kao rješenje da privučem fanove i publiku. Ipak, radije želim reprezentirati anti-stereotipe, kao što sam i do sada i radila. Hoću da pokažem svim ljudima koji misle da moraju izgledati na neki poseban način kako bi bili voljeni ili uspješni, da to i ne moraju ako zaista imaju talenat za to što žele. Nije potrebno skidati se da bi dobile neki posao, momka ili šta već. Treba biti zadovoljan sam sa sobom, vjerovati u sebe i boriti se, jer ako ne volite sami sebe neće vas ni drugi voljeti.”

Ako me pitate imam li dečka, nemam. Trenutno je sav fokus na muzici, pa i nemam vremena za neke veze. Mada ponuda i udvarača ima itekako. Ne samo za kafice i večere, već i bračnih ponuda” – sa smješkom će Dženy, a onda dodala:

I ne samo muškarci! Udvaraju se meni i žene. No, njima i ovom prilikom poručujem da se držim muškog roda!

DzenyBG21-e1364484770625

Dženy nam je rekla da joj se udvaraju i mladi i stari, poznati i nepoznati. A među njima naravno i kolege. Neki traže vezu a drugi opet predlažu, kaže “druženja na razne načine”.

Ispričala nam je da je nedavno jednog svog veoma poznatog kolegu morala “osvježiti” pićem u lice nakon što joj je predložio da druženje nastave u njegovoj hotelskoj sobi. Pokušavali smo saznati koga je to “okupala” no ime ne otkriva. Dodaje da je ovaj kolega shvatio da je pretjerao te su se istom smijali u nastavku večeri. A onda i poruučila da ne zaborave da je ona “Žena zvijer” i da će tako završiti svi oni koji joj predlože nešto slično. 

Izvor:Express Magazin/ E-TURNEJA.COM