PINKOVE ZVEZDE: Tatjana Cvetković oduvala konkurenciju i oduševila sve prisutne!

220

U prvoj emisiji šou programa “Pinkove zvezde” 20 kandidata predstavilo se publici i pokušalo da zadivi Cecu Ražnatović, Marinu Tucaković, Harisa Džinovića, Miroslava Ilića i Boru Đorđevića koji su bili u žiriju. Neki su bili fenomenalni, drugi su, čini nam se, zalutali, ali jedno je sigurno, svi su se trudili…

10628514_1483537238562992_4204498140865296945_n

Kako pravila nalažu, bilo je potrebno da svaki takmičar izvede jednu narodnu i jednu zabavnu pjesmu i dobije bar tri glasa žirija kako bi prošao dalje. Onaj takmičar koji osvoji maksimalnih 10 pozitivnih glasova ide direktno u sledeću rundu, dok ostali koji su preživjeli prvi dio emisije, svoju šansu za prolaz traže u baražu.
U drugi krug su se plasirali Aleksa Rabrenović, Slobodan Orbović, Tatjana Cvetković, Aleksa Kostić, Miloš Škrkić, Sara Reljić, Stefan Šestović, Nevena Stojanović, Mladen Jezdić (pobjednik baraža), i Sonja Šćepanović.
Sudeći po reakciji publike, ali i glasanju žirija, u prvoj emisiji posebno se istakla Tatjana Cvetković, koja je već po izvođenju prvog stiha pjesme “A tebe nema” Zorice Brunclik, dobila svih pet pozitivnih glasova. Svojim prodornim glasom razorila je sve prisutne, a nije razočarala ni u izvođenju zabavne numere “Čuvam te” Aleksandre Radović.

Pored nje, svojim besprjekornim pjevanjem pažnju su privukli i Nevena Stojanović i Slobodan Obrović koji je članove žirija uspio čak i da podigne na noge dok je pjevao “Sve još miriše na nju” Parnog valjka.

Autor : Pressonline

Pogledajte nastup Tatjane Cvetković kojim je osvojila sve prisutne: