Najveća podrška u životu su mi roditelji, pa tako i u ovom što sad radim!!!

224

Muamer Đedović, osamnaestogodišnjak iz Kalesije poznatiji kao Hamo, sve više je popularan među mlađom publikom, tinejdžerima, a između ostalog i starijom publikom.

Sa Hamom smo pricali o svemu,a između ostalog rekao nam je da se bavi internet markentingom,pa ako kome treba reklama ili neka promocija Hamo je pravi čovjek za to-kroz smjeh nam je rekao ovaj simpatični momak .

10329200_500359056731216_8118425586868265406_n

Također u slobodno vrjeme kojeg nema previše pored škole i učenja,te obaveza koje ima,kao hobi navodi da voli da piše pjesme,pa kako je Hamo uspješan u svemu nebi me čudilo da uskoro čujemo koju njegovu pjesmu u izvedbi nekog poznatog pjevača sa naši prostora.

O čemu smo još pricali u društvu ovog mladog i veselog,a prije svega društvenog momka,pročitajte u nastavku:

Otkuda ideja da se baviš vlogingom, nasmijavaš publiku i da to postane tvoja profesija?
Pošto već duže vrijeme konzumiram bosanski humor na vlastiti satirični način koji dobro prolazi kod raje, odlučio sam da to malo prenesem i na Youtube. Mnogi me poznaju sa društvenih mreža poput fejsbuka i ask.fm-a kao mladića koji ima kvalitetan humor i kojem je cilj da nasmije što više naroda i da u ova ružna vremena izmami nekome osmijeh na lice. U budućnosti će video klipovi biti sve bolji i profesionalniji. Ovo je samo malo zagrijavanje i ispipavanje pulsa publike da vidim koliko to prolazi sa Youtube-om kod njih.

Ko je zapravo Hamo?
Hamo je ustvari alter ego Muamera Đedovića. Nisam dosad ovo nigdje iznosio, pa evo vaš portal ima priliku da prenese prvi: “Hamo je da tako kažem podvojena ličnost koju sam napravio sam sebi da bi razrahatio vlastitu psihu, tako da ljudi znaju tog Hamu, inteligentno ludog mladića koji uživa u tome šta radi, a tu je i Muamer – momak koji zna biti ozbiljan kada treba, koji se zna snaći u različitim situacijama, koji smišlja to sve jednostavno i učinkovito.”

10441973_512479375519184_6512426684495265789_n

Da li u budućnosti imaš u vidu promijeniti nešto ili uvesti neke promjene u svoj rad? Ako da, koje su to promjene?
Što se tiče budućnosti, ne planiram ništa unaprijed jer samo Bog zna šta će biti sutra ali postoje ideje koje bi poboljšale moj rad. Što se tiče Youtube karijere napisano je već dosta materijala koji samo čeka da se obradi, montira i izbaci u eter.

Sarađuješ li sa drugim vlogerima? Ako da, koji su to vlogeri i u čemu se ogleda vaša saradnja?
Naravno da sarađujem. Htio bih da spomenem dobrog jarana Belmira Mustafića Švabu koji je stvarno ono što bi se reklo “dobar čoj’k u duši”. Često reklamiramo jedan drugog putem društevnih mreža i na taj način pravimo saradnju. Tu su još i Meca iz Cazina – momak iz Jambolija team-a i mnogi drugi.

Ko je tvoja najveća podrška u radu?
Moja najveća podrška u radu su svakako moji roditelji koji podržavaju ovo sve. Tu je i moja cura koja me podržava tako što je blokirala moje objave da ne vidi kako se sramotim ali volim je bez obzira, te najbolji prijatelji koji su ujedno i najveći kritičari.

Tvoja poruka za kraj čitaocima portala E-turneja.com i tvojim fanovima?
Ostajte u miru, sreći, veselju i uživajte u životu jer danas je bolje imati nego nemati.