Anita Petrović “Spremam drugi serijal svoje autorske emisije «Uspjeh na moj način» i pored toga biće još nekih projekata.”

336

Anita :)

Vaša emisija govori o uspjehu,a da li vas možda trka za profesionalnim uspjehom ometa u emotivnom ljubavnom smislu,jer znamo da svoje emocije ne iznosite u javnost?

Tačno je da ne govorim mnogo o svom privatnom životu i svoju karijeru ne gradim na nekim takoreći skandalima,jer smatram da su neke stvari previše degutantne za moje stavove i nikada neću podržati gradjenje karijere na takav način…ali,svako ima svoj put kojim ide. Nikako ne mislim da profesionalni uspjeh može da remeti ili ugrožava moj privatni život i ono što sam ja.Kada sve lijepo izbalansirate apsolutno ništa ne trpi.

Intervjuisali ste mnoge političare,ko je po Vama do sada ostvaio najbolji utisak i koga bi ste željeli da ugostite a niste?

Uvijek gledam objektivno i sa profesionalne strane i ne mogu da komentarišem ko je kakav.Meni je svaki gost isti ko god da je u pitanju.Žao mi je što nisam stigla da ugostim Ljubomira Vračarevića,jer je bio takav splet okolnosti,nažalost.

Postoji li nešto što vas izvede iz takta,kako reagujete na nepravdu ?

Kada se bavite ovim poslom svaki dan se gotovo susrećete s nepravdom.Imam veliku samokontrolu i vrjemenom naučite da na neke stvari ne možete da utičete,što ne znači naravno da se treba isključiti i prepustiti sve slučaju.Iz takta može samo da me izbaci ako nko dira moju porodicu i familiju.To jedino može da me zaboli i tada sam spremna sve da
uradim.

Da li ste osvetoljubivi?

To su opasne stvari i «igre».Osveta se služi hladna.Kada su u pitanju moji najmiliji jesam.

Anita II

Kakvi su Vam dalji profesionalni planovi?

Spremam drugi serijal svoje autorske emisije «Uspjeh na moj način» i pored toga biće još nekih projekata.

Kada bi ste morali da birate izmjedju profesije i ljubavi šta bi ste izabrali? Planirate li možda udaju i majčinstvo?

Sve je to jedan kompromis i treba biti ostvaren na svakom polju u životu.Ja sam veliki borac i ne volim ničeg da se odričem, kada imate pored sebe osobu koja vas prati i razume,sve je izvodljivo.Naravno,jednog dana kada budem budem majka,svakako da ću se više posvjetite porodici,ali ne bih napustila svoj posao i profesiju.
Znate kako,sve se dešava sa razlogom i u pravom trenutku,kada bude trebalo to da se desi desiće se.Ne volim da planiram u životu,jer najbolje stvari se dešavaju spontano i same po sebi.Od sudbine još niko pobjegao nije.

Gdje se najlepše osjećate i gdje uvjek idete kada želite da se opustite i nadjete svoj mir?
Najljepše mi je kada sam u Crnoj Gori…ne postoji mjesto drugo gdje se ljepše osjećam.

Šta bi ste poručili mladima?

Da dobro osluškuju sebe prije svega…i,da idu onim putem koji osjećaju da je najbolji.

 

 
 
 
 
 
(e-turneja.com)