Severina Vučković prošetala red carpetom 20. SFF-a !

316

Prekrasna Severina boravila je na 20. SFF-u, nekolicini novinara je naglasila kako joj je veoma drago biti tu jer je velika prijateljica Sarajeva, ali i Mire Purivatre koji je na čelu SFF-a. Mnogima u našem gradu je drago kada je imamo za gosta, jer je veoma šarmantna, voli dobar provod i uvijek nešto novo saznamo od nje. Ovoga puta je kolegama sa klix.ba portala otkrila da snima novi duet, a voljela bi i da Sarajevo ima nagradu koja bi se mogla nazvati “Duša Sarajeva”.

 

SEVEREINA vuckovic 20. sff NINA NOVAKOVIC 1

 

Seve je sve oduševila svojim stajlingom na ceremoniji red carpeta, predivna toaleta za specijalne prilike i perfektna šminka. Sinoć je gledala film “Macondo”, austrijske režiserke Sudabeh Mortezai. Nadamo se da je uživala u projekciji(op.a)!

 

SEVEREINA vuckovic 20. sff NINA NOVAKOVIC 2

 

Samo je ostalo da zaključimo da ove godine, iako u nešto skromnijem izdanju, festival i dalje sija, te za svoj 20. rođendan je na nivou svih velikih festivala svijeta. Pratimo i dalje za svas sve showbizz aktuelnosti na SFF-u, te ih planiramo objaviti pravovremeno, za sve vas koji niste u prilici da posjetite Sarajevo, i njegov biser SFF.

 

foto:Nina Novaković  /// E-turneja.com/A.M./