Kolika je cijena poznate glumice ?

167

jbuWY9FKh1ErUU

Poznato nam televizijsko lice već par godina Sreejita De (Mukta) iz najgledanije serije u BiH, „Odbačena“ koja se emituje na OBN TV ovih dana je ne svojom krivicom u centru pažnje medija u Indiji. Tiha i povučena Sreejita zapala je za oko jednom indijskom milioneru.

Naime kada je bila na snimanju „Odbačene“ mladoj glumici prišao je nepoznati čovjek i ponudio joj ček na nekoliko stotina hiljada rupija, kako bi sa njim provela samo jednu noć. Iako je na trenutak pomislila da se radi o šali, indijska ljepotica je shvatila da je stariji gospodin uporan i odlučan u svojoj namjeri.
Kako prenosi „Dainik džagran“, glumica je u početku mislila da se radi o neumjesnoj šali, ali je ljepuškasti gospodin od četrdeset i kusur godina koji se predstavio samo kao Ianik bio uporan sve dok ga obezbjeđenje nije zamolilo da se udalji.
„Jednu noć. Molim te. Jednu noć, imam novac, samo reci koliko….“, preklinjao je bogataš dok je Sreejiti De bilo vrlo neprijatno, zbog čega je obezbjeđenje i reagovalo. Ispričali su za najtiražniji dnevnik u ovoj zemlji njene kolege koje su se zatekle na licu mjesta.

No, ovo nije stano ni njenim kolegicama sa zapada a cijela situacija je podsjetila na film „Nepristojna ponuda“ iz 1993, u kojem milioner Robert Redford pomoću prevare navodi Vudija Harelsona da prihvati milion dolara da bi njegova supruga Demi Mur provela noć s njim. Dajana Marfi (Demi Mur) je u filmu provela noć sa milionerom, ali uprkos tome Redford nije uspio da razdvoji nju i Dejvida (Vudi Harelson).