Vispak lansirao na tržište popularnu kafu u ambalaži „Pit’ ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu!“

160

Zlatna dzezva limited 3

Bosanskohercegovačka prehrambena industrija Vispak d.d. iz Visokog lansirao je na tržište Zlatnu džezvu u posebno dizajniranoj ambalaži „Pit’ ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu“.

Riječ je o ograničenoj količini (limited edition) Zlatne džezve  – prave bosanske kafe, a koja će kao svojevrstan suvenir biti dostupna na tržištu do kraja Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu 2014. godine.

Pod ovim sloganom, Zlatna džezva je zajedno sa svima onima koji je piju, već na početku kvalifikacija za SP u Brazilu prognozirala i bodrila za krajnji ishod predtakmičenja za Nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine, što se na kraju i ostvarilo.

Vispak i na ovaj način želi obilježiti historijski plasman Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na SP u Brazilu.

Nedavno je Vispak promovirao novi spot za Zlatnu džezvu “Rek’o sam vam ja, pit ćemo mi nju ako Bog da u Brazilu“ . Spot je posljednji nastavak ranijih priča bosanskohercegovačkog glumca i zaštitnog lica brandova AS GROUP Enisa Bešlagića „Nije sve u zlatu ima nešto i u džezvi“ lansiran prije početka kvalifikacija za SP u Nogometu 2014., zatim “Pit ćemo mi nju ako Bog da i u Brazilu” koji je urađen na samom početku kvalifikacija, te „Iz džezve u Brazil“, snimljen nakon uspješnog okončanja kvalifikacija i historijskog plasmana Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine na SP u Brazilu.

Link za spotReko sam vam ja pit‘ ćemo mi nju ako Bog da u Brazilu”: http://www.youtube.com/watch?v=HdKS7mI5rp8&feature=youtu.be

Link za spot “Iz džezve u Brazil”:
http://youtu.be/Vl0XRFAVXl8

Ipak Vispak!