GRAND NARODNA TELEVIZIJA STARTUJE 16. APRILA!

240

7e76c-iz-profila

Već 16. aprila moći ćete da uživate u bogatoj programskoj šemi Grand narodne televizije! Kanal će se emitovati kod velikog broja kablovskih operatora u čitavom regionu

Sada se zna i datum! Znamo da sa nestrpljenjem očekujete da Grand televizija počne. Ono što vam iz prve ruke možemo već sada reći jeste da se sprema mnogo novih formata, novih emisija, plejbekova…

Grand televizija će svakodnevno imati sedam sati život programa. Prva emisija koja će ići uživo šest dana u nedelji počinje već oko podneva i zove se „Grand magazin“. Ovaj zanimljivi format ima različite voditelje na dnevnom nivou, a u okviru ove emisije puštaće se različiti prilozi, plejbekovi, gledaoci će se uključivati u program putem telefona, sms poruka ili skajpa, moći će da kažu svoje mišljenje na različite teme ili da požele neku muzičku želju…

Emisija „Halo halo“ takođe će ići uživo i pored voditelja koji će se svakodnevno smenjivati, svaka emisija će imati i različite orkestre i uvek nove goste.

Tu je i emisija „Iz profila“ u kojoj Vesna Milanović svog gosta provodi kroz različite etape njegovog života, od detinjstva, mladosti do bitnih trenutaka u karijeri. Tu je i prelistavanje porodičnih fotografija gde se pevač priseća događaja i vremena kada su nastale.

Veče sa…je još jedan format u kom ćemo pevače videti za mikrofonom, ali u jednoj malo izmenjenoj ulozi. Naime, pevač će biti i voditelj i domaćin svojim gostima – saradnicima, porodici, prijateljima. Upoznaćemo ko su članovi porodice jednog pevača, zatim ko su im najbolji prijatelji, ko su ljudi koji brinu o njihovom stajlingu…

Grand koktel pod voditeljskom palicom Gorana Čomora, svakako je još jedan od formata u kojima ćete uživati kada je u pitanju Grand televizija. Sa dozom Goranovog specifičnog humora, uz dobru muziku i sjajnu atmosferu uživaćete i u ovoj emisiji jednom nedeljno.

U pripremi su i Gran kviz, Vremeplov,Trougao, Grand duel, Modna policija, Grand news, Blic vic, Dnevna i nedeljna top lista, Otvoreno, Nedeljno popodne…A tu su i standardne emisije na koje ste navikli – Lutajuća kamera, Best of Zvezde Granda, Grand kabare i mnogi drugi.

Gledaoci će moći da se podsete i spektakularnih koncerata koji su naši pevači održali u sarajevskoj Zetri, Areni, Skenderiji, Kombank Areni…

Grand news koju autorski potpisuje Siniša Medić, kratka dnevna forma, pratiće živote poznatih ličnosti, šta je to što rade u toku nedelje, kako se zabavljaju, gde izlaze…Od istog autora gledaćemo još jednu emisiju U korak sa zvezdama, koja prati život jedne estradne ličnosti od trenutka kada se probudi do trenutka kada odlazi na spavanje.

Grand diskoteku vodiće Milan Mitrović, uvek će biti okružen lepim plesačicama i atraktivnim gostima koji će pevati svoje najveće hitove. A tu je i emisija Žurka, u kojoj su uvek četiri pevača na četiri pozicije, s tim što nema voditelja.

Kada je u pitanju emisija Doktori za nesanicu, uživaćemo u temama rezervisanim za noćni program. Ovu emisiju vodiće Goran Petrović Švele, široj javnosti poznat kao radio i TV voditelj i kao član Indexovog radio pozorišta. Ipak, ono po čemu ga najširi auditorijum zna, jeste reklama u kojoj izgovara tekst „maksimalen armaturen“. Uz Šveleta, ovu emisiju uživo obogatiće još dva doktora – Saša Kapor i Milan Mitrović. Gledaoci će moći da se uključuju direktno u program.

A da zadovoljimo sve ukuse, biće tu i VIP kuvar, kao i Sportske vesti i Humoristički program. Sve u svemu, Grand narodna televizija priprema mnogo iznenađenja, bogatu programsku šemu, najbolju muziku, a ono što je najvažnije – puno pozitivne energije!

Piše: Ivana Đorđević (Grand revija)