EKSLUZIVNO: ”Opasni momci” sa londonskih ulica u novom spotu Bobana Rajovića

179

Lambo i Boban

Boban Rajović proteklog vikenda snimio je prve kadrove spota za novu pjesmu ‘Baraba’. Spot je sniman u Londonu, uz vrhunsku ekipu, a prema onome što smo uspjeli saznati, biće ovo definitivno najbolji spot u njegovoj karijeri.

Još uvijek se u tajnosti čuva ime djevojke kojoj će pripasti glavna uloga, a koja je, prema nekim informacijama izabrana na Bobanovom koncertu u londonskom klubu ‘Wembley’, inače klubu u kojem je Boban Rajović imao čast nastupiti prvi s ovih prostora.

Što se tiče muških aktera u spotu, pored momaka koji se profesionalno bave glumom u spotu će se pojaviti i londonski policajci ali i ”opasni momci” s londonskih ulica što će se odlično uklopiti u tematiku pjesme.

Iako su mislili kako će teško uspjeti nagovoriti momke da se pojave i spotu, vrlo brzo su našli kompromis i uspjeli ih „omekšati“ tako da i ovaj put možemo očekivati vrhunski spot koji će, prema riječima onih koji su već imali priliku pročitati scenarij, biti najbolji a možda i najskuplji u Rajovićevoj karijeri.