Veliki koncert:” Za grad koji volim” u Domu kulture

194

Veliki koncert učesnika i takmičara dva najgledanija muzička takmičenja u regiji, „Zvezde Granda” i „Zvijezda možeš biti ti” će se održati u kakanjskom Domu kulture u srijedu 5.marta sa početkom u 19h.

d0ba0ebed6fd08675dde5ccf2894dedc_XL

Organizator koncerta je “Online media” i kakanj-x portal. Do sada niko u Kaknju nije organizovao koncert u kojem će na jednom mjestu pjevati učesnici i takmičari popularnih muzičkih takmičenja „Zvezde Granda” i „Zvijezda možeš biti ti”. Ovaj koncert je također i podrška kakanjskim učesnicima u ovim takmičenjima, ali i njihovim kolegama i prijateljima iz drugih gradova Bosne i Hercegovine Na koncertu učestvuju: Haris Kulović, Sanel Smolo, Ermin Kubat, Kerim Zeljković, Elvedina Šehić, Dženana Džidić, Armin Čohodar, Mensur Salkić, Ana Barukčić, Jelena Čabarkapa, Emir Pihljak, Miralem Ramić, Alen Vrgovčević, Besim Mujić, Asmir Grabus.

Specijalni gost ove nezaboravne večeri će biti pobjednik prošlogodišnjeg takmičenje Zvezde Granda i trenutno jedan od najpopularnijih pjevača u Bosni i Hercegovini, Kakanjac Amar Jašarspahić Gile.

Zaslužni za održavanje ovog koncerta su i sponzori: Općina Kakanj, Rudnik mrkog uglja Kakanj, Tvornica cementa Kakanj, Nova trgovina-s Kakanj, Motel Tiron, Trgošped doo, Zaimović d.o.o, Optika Bjelopoljak, Restaurant Moca, Mobil shop Mona, Boutique Modena, Autoprevoznik Ismar Delić.

Medijski pokrovitelji koncerta: NTV IC Kakanj, Vinet Visoko, Kakanjske novine, Radio Kakanj, glamur.ba, doznajemo.com, visoko.co.ba, e-turneja.com, 072info.com, visokoin.com, kakanjlive.com i kakanj-x.com

Karte po cijeni od 5 KM se mogu kupiti u Domu kulture Kakanj, caffe „Nur” Kakanj i caffe bar Enjoy Kakanj. Požurite i rezervišite Vaše karte.

Vaš dolazak možete potvrditi i na Facebook događaju: Koncert “Za grad koji volim”