JUNACI FERIHE U BORBI PROTIV BOLESTI!

167

90083_deniz_ugur_kimdir_hayati_resimleri_5

Hazal Kaya ima dijabetes, njezina tv-majka Vahide Gördüm se kao i Deniz Uğur bori s rakom, a Çağatay Ulusoy mogao bi na 15 godina u zatvor!!!!

Hazal Kaya koja igra glavnu junakinju sada uživa u plodovima svoga rada, no stresan i naporan radni tempo stajao ju je zdravlja.

Nakon završetka druge sezone serije \”Djevojka imena Feriha\” Hazal je prihvatila ulogu u seriji \”Posljednje ljeto – Balkan 1912.\”, ali je serija zbog slabe gledanosti brzo ugašena. U tom razdoblju 23-godišnja Hazal počela se naglo debljati, a liječnici su joj dijagnosticirali dijabetes zbog čega je morala promijeniti način života.

– Uvela sam poseban režim prehrane i izgubila 11 kilograma u dva i pol mjeseca – rekla je Kaya koja se počela baviti i tjelovježbom. A njezin kolega i partner u seriji Çağatay Ulusoy (Emir) trenutno proživljava svoje najbolje i najlošije dane. Poslije “Ferihe” krenuo je snimati seriju “MedCezir” koja se u Turskoj počela prikazivati prošle godine, a Çağataya proglašavaju novim miljenikom žena. No druga strana njegove medalje poprilično je tamna. U siječnju prošle godine uhićen je zbog sumnje da konzumira i raspačava drogu, a prije desetak dana podignuta je optužnica protiv njega i ako mu se dokaže krivnja, Ulusoy bi u zatvoru mogao provesti od pet do 15 godina. Osim Çağataya, u raciji je uhićen i njegov kolega iz serije Yusuf Akgün (Koraj). Ulusoy se pravdao da nije konzumirao drogu, nego da pije vitamine za energiju, premda neke neslužbene informacije govore da je bio pozitivan na kokain.

Dramatične trenutke na setu serije doživjeli su i Vahide Gördüm i Deniz Uğur. Vahide koja je u seriji igrala Zehru, Ferihinu majku, na polovici druge sezone saznala je da boluje od raka dojke, a neko vrijeme ni kolegama nije htjela priznati da se bori za život.

Vahide je išla na kemoterapije pa je u nekoliko posljednjih nastavaka u kojima smo je gledali nosila maramu na glavi jer je počela gubiti kosu. Glumica se navodno, nakon što je odradila kemoterapije i zaliječila bolest, htjela vratiti snimanju serije, ali producenti za nju nisu našli mjesta. I Deniz, koja u seriji igra Sanem, suočila se s rakom dojke koji joj je dijagnosticiran nedugo nakon što je Vahide napustila set. Glumica koja ima troje djece podvrgnula se kemoterapijama i snimanje serije uspjela je privesti kraju bez problema. Nakon što je mnogima postala heroina jer se ćelava pojavila na modnoj reviji, a krasila je i naslovnice novina, bolest ju je opet iznenadila. U kolovozu se rak vratio, a Deniz je trenutno na liječenju.

 
 
 
(e-turneja.com)

 

.