Džentlmen na djelu: Boban Rajović za Dan žena poklanja 1001 ružu

226
boban_rajovic
Boban Rajovic ce americku turneju zavrsiti u velikom stilu – sa hiljadu i jednom ruzom za dame!
Naime, posljednji u nizu veoma uspjesnih koncerata u Americi Rajovic ce imati u Chicagu i to osmog marta odnosno za Dan zena.  S obzirom da su dosadasnji koncerti nadmasili sva ocekivanja, pjevac je odlucio da dio zaradjenog novca potrosi upravo na svoje vjerne fanove.
Tacnije na dame.
Tako ce Boban Rajovic osmog marta kupiti cak 1001 ruzu i na koncertu u Chicagu darovati pripadnice njeznijeg i ljepseg pola za njihov praznik – Dan zena.
Inace, ovo nije prvi put da Rajovic na nastupu dijeli ruze. Podsjecamo, prosle godine za Dan zena nastupao je u Njemackoj a  tada se na bini pojavio sa nekoliko buketa crvenih ruza koje je dijelio damama u publici.
Boban USA 2014
Ovim gestom Rajovic je jos jednom pokazao da je drugaciji od ostalih ali i da je pravi  dzentlmen koji veoma cijeni svoje fanove pa stoga ni ne cudi cinjenica da se na svakom  njegovom nastupu trazi karta vise.
Zanimljivo je i to da su ga fanovi u Americi vec ”krunisali” odnosno prozvali kraljem diskoteka a neki ga cak poistovjecuju i sa slavnim americkim reperom Bobby Ray-em.
Da li zbog slicnosti u imenu, popularnosti ili neceg treceg to ne znamo ali vjerujemo da pjevacu ovakva poredjenja itekako prijaju.