Boban Rajović u Novom Sadu otvorio restoran La Vie !

244

DSC_9401 copy

Jučer je Novom Sadu pjevač Boban Rajović zajedno sa svojim kumom Brankom Kilibardom Kićom otvorio restoran La Vie.
Kako nam je rekao, to je tek prvi u nizu restorana koje ima u planu u Srbiji a da će La Vie biti pravi raj za gurmane govori i činjenica da je šef kuhinje čuveni kuvar Petar Gajić, koji se proslavio kao član žirija takmičenja ”Prvi kuvar Srbije”

DSC_9356 copy

U njegovim specijalitetima do sada su uživale brojne poznate ličnosti a sinoć su, za to dobili priliku Dara Bubamara, Jovan Perišić, Ena Popov, Mladen Baron kao i brojne druge ličnosti iz javnog života Srbije.
Uz čaše šampanjca i probranih vina i koktela kao i slasne zalogaje pripremljene od strane vrhunskog kulinarskog tima na čelu sa Petrom Gajićem, druženje je potrajalo do kasno u noć.

”Presrećan sam! Atmosfera je bila fenomenalna, gosti prezadovoljni, ja prezadovoljan…Priznajem, malo sam bio zabrinut i nervozan, bojao sam se da se šta ne iskomlikuje ali hvala Bogu, sve je prošlo čak i bolje nego što sam se nadao. Jedino za šta sam trenutno zabrinut je to da mi protekli mjeseci napornog vježbanja i strogih režima ishrane ne odu u vjetar jer niko ne može da odoli delicijama Petra Gajića ali potrudit ću se, ako ništa da se barem držim samo salata” – uz osmeh nam je rekao Boban.

La Vie