Bojan Bjelić snimio spot za pjesmu “Jedino moje” ! Uskoro premijera !

333

Naime, Bojan je juče snimio spot za novi singl “Jedino moje”, pjesmu koja najavljuje njegov cd, koji bi se trebao pojaviti na tržištu do kraja godine.

bojan

Zanimljivo je da će spot biti kao kratki film, koji prikazuje kako Bojan odlazi sa agentom nekretnina da pogleda jedan stan i da se za kupovinu istog odlučuje tek kada sa prozora vidi zgodnu komšinicu, koju glumi poslednja misica Srbije i Crne Gore Vedrana Grbović i  koja ga očara na prvi pogled. Kako bi je upoznao, Bojan organizuje žurku povodom useljena i šalje joj pozivnicu za istu.

Zgodna komšinica na nagovor drugarica odlazi na žurku, a šta se zapravo tamo dešava, vidjećete kada spot ugleda svjetlost dana. Mi smo Vam otkrili tek toliko, da Vam zagolicamo maštu, a za detaljnu priču ćete morati da se strpite desetak dana, dok se spot ne pojavi na televizijama.

Bojan je na svom facebook profilu izjavio:
Posle 16h snimanja…premoren ali prezadovoljan…hvalaaaa od srca svim ljudima koji su ucestvovali na snimanju,hvala sjajnoj ekipi koja je radila spot,svim medijima koji su ispratili samo snimanje i mojim prijateljima na sveukuponoj pomoci.