INTERVJU: Evolution Band: Nikada nismo bili učesnici estradnih svađa !

376

PORTAL E-TURNEJA na svojim stranicama ugostio  Evolution Bend.

Kroz naša pitanja rekli nešto više o bendu i planovima u narednom periodu.

ev

1.Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko Evolution benda,
možete li nam reći kakvi su Vam trenutni poslovi, obaveze, događanja?
Čime ste trenutno okupirani?

Ovih dana smo baš zauzeti ,što promovisanjem nove pesme “Posle tebe” ,tako i nastupima na svadbama,rođendanima,maturskim večerima i drugim zabavama koje su odlika letnje sezone.

2.Prisjetimo se malo Vašeg početka karijere, tko Vam je bio uzor te kakvi su Vam tada planovi bili? Jeste li zadovoljni svojom karijerom?

Od našeg početka bavljenja muzikom,entuzijazma nikad nije manjkalo.Svesni da se uspeh može dostići samo napornim radom i kvalitetom,u Evolution bendu složno stremimo visokim ciljevima i ozbiljno prilazimo ovom poslu,ako tako moramo da ga nazovemo, i svojim smernicama zadovoljno i sigurno grabimo ka boljem mestu na estradnoj sceni.

3.S obzirom da smo svakodnevno bombardirani koje-kakvim estradnim prepucavanjima, kakvi su Vaši stavovi o tome. Koga iznimno cijenite na estradi i s kime se rado družite?

Nikada nismo bili učesnici estradnih svađa i prepucavanja,niti nam je to nekada bilo blisko.Smatramo da se na estradi danas,iskrenim i profesionalnim pristupom,može opstati i zaslužiti medijski prostor bez skandala i “ratova”.Sa puno kolega imamo odlične odnose,kako poslovne,tako i prijateljske,stoga ne bismo nikog izdvajali,svi su nam podjednako dragi.

4.Kada se tiče repertoara vaših pjesama, preferirate li balade, vesele pjesme…?

U našem repertoaru ima svega,za svačiju dušu ponešto. Gledamo da ljudi sa naših nastupa odu potpuno muzički “ispunjeni” i zadovoljeni,tako da je raznovrsnost neminovna.Znaju oni koji slušaju Evolution bend na nastupima, da u repertoaru imamo i brzih i sporih pesama,više žanrova i mnogo energije.

5.Kako je zapravo nastao naziv ‘Evolution Band’?

Po jednoj od definicija evolucije je da je to postepen proces iz koga nešto proizilazi u složeniji i bolji oblik.Evolucija muzike još uvek traje i neprekidna je.Svi smo učesnici i svedoci iste,a naziv na engleskom nam je spontano zazvučao kao moguće rešenje za ime koje smo hitno morali da imamo pred prvu svirku,i to ime je ostalo dan danas.

6.S kim bi voljeli snimiti duet?

Nismo mnogo razmišljali o duetu,ali kada budemo odlučili,verujemo da ćemo brzo naći odgovarajućeg pevača ili pevačicu koji bi u kombinaciji sa nama bio pravi spoj,a i tu su nam apetiti porasli,pa bi verovatno to bio neko iz vrha estrade.

7.Estradna scena, uvijek puna hvale dok s druge strane jedni druge gledaju ispod obrva, jest li osjetili ljubomorne poglede?

Imamo sreće da je estradno okruženje u kome se mi krećemo po nama sasvim korektno i prijateljski nastrojeno.Ljubomorne poglede nismo primetili,ali ako ih ima nećemo ih ometati,tek će imati šta da vide 🙂

8.Koji su vam planovi za budućnost?

U narednom periodu gledamo da što više medijski izreklamiramo naše tri pesme “Možeš li to da zaboraviš”,”Laž je” i “Posle tebe”,a u nekoj skorijoj budućnosti,ako sve bude teklo po planu,da snimimo i cd što se od nas i očekuje.

9.Za kraj, poruka svim vjernim čitateljima portala E-TURNEJA i Vašim vjernim fanovima!

Poruka našim fanovima i čitaocima E-turneje je Hvala što ste uz nas od početka,što imamo podršku za svaki naš poduhvat,što ste verna publika na nastupima i obećavamo da ćemo ubrzati rad na novim pesmama,a možda u međuvremenu snimimo spot za neku od objavljenih,koje se uveliko vrte na radio stanicama.I naravno,da ne zaboravimo,pratite portal E-turneja,koji je pravo mesto za informacije o dešavanjima i noćnom životu u BiH.