INTERVJU: Boris Jovanović: Publika u Bosni je izvanredna !

623

PORTAL E-TURNEJA na svojim stranicama ugostio BORISA JOVANOVIĆA člana grupe ELITNI ODREDI.

Boris je kroz naša pitanja rekao nešto više o sebi i planovima grupe u narednom periodu.

boris

1.Evo, za one koji trenutno nisu upućeni u događanja oko Borisa,
možete li nam reći kakvi su Vam trenutni poslovi, obaveze,
događanja?
Čime ste trenutno okupirani?

Trenutno sam okupran samo sa momcima iz grupe, radimo dosta u zadnje vreme pa su sa time i obaveze vece kao i odgovornost. Trenutnih poslova nemam to su sve redovni poslovi koju su svakog dana tu samo nekad u vecem obimu.

2.Kako ste upoznali Vladu i Relju?

Bilo je to davno negde 2006. god Relju upoznajem jel se druzio sa mojim rodjenim bratom Darkom sa kojim je i isao u isto odeljenje srednje skole. Samim uponzavanjem Relje vrlo brzo sam upoznao i Vladimira koju su bili nerazdovjini drugari i na pocetku svoje vrlo sada uspesne karijere. Tako se i stvorilo prijateljstvo koje ce kasnije da preraste u nerazdvojno druzenje i putovanja koja se ne zaboravljaju sa Reljom i Vladom …

3.Kako su nastali Elitni Odredi?

Ufff bolje da pitate njih 🙂

4.Šta Vas čini sretnim?

Cini me devojka, zivot, vreme, putovanja kao i sami clanovi ove grupe, sa kojima je sve lakse da bi bili srecni i ispunjeni…..

5.Družite li se dovoljno sa prijateljima?

Pa iskreno ne bas dosta sam povucen od tih nekakvih druzenja,uglavnom sam sa Reljom i Vladom samo a ovako kad stignem da se vidim vidim se sa nekim od prijatelja. Znam da nije bas popularno ovo sto pricam ali je stvarno tako,mnogi mi se cude kada kazem da nikad ne izlazim u grad niti bilo kakve provode klubove diskoteke, vise volim setnju ili dobar trening.

6.Često nastupate, putujete, živite noću… Da li takav ritam polako
uzima i svoj danak?

Pa to jeste, takav je posao ne samo meni nego svima nama iz grupe Elitnih Odreda,ali opet sa njima je nekako lakse dobra atmosfera dobri su momci, sala smeh su prisutni u velikoj meri tako da sve prolazi u najboljoj mogucoj atmosferi. Inace sto se tice ritma, ritam je jak i naporan ali samo mi daje jos vecu snagu da idem dalje i da sve sa moje strane prodje bezbedno po momke iz grupe.

7.Tko je po Vama najveća zvijezda na Balkanu?

Moja devojka Marijana 🙂

8.Kakva je publika u Bosni?

Pubilka u Bosni je izvanredna sve pohvale, slicna ja kao i u Beogradu svi nasmejani dobri domacini, jednostavno se osecam kao kod kuce. S obzirom da sam obisao celu Bosnu imao sam prilike bas da upoznam vasu publiku sto me posebno cini srecnim
jer sam stekao mnoge prijatelje sa kojima se cujemo i u slobodno vreme. Jos jednom veliki pozdrav za bosanske fanove vidimo se uskoro.

9.Za kraj, poruka svim vjernim čitateljima portala E-TURNEJA i Vašim
vjernim fanovima!

Pa da nastave da slusaju Elitne Odrede da posecuju svaki nas nastup da veruju u svoje snove a oni ce doci sami….

Vole vas Elitni Odredi